Consolight    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Consolight

 • Consolight

  Bucuresti - 9 February 2011

  Comunicat de Senior Software Agency

  Consolight implementeaza SeniorERP pentru o mai buna adaptare la cerintele pietei de materiale electrice. Sistemul ERP de ultima generatie tehnologica va constitui platforma pentru o dezvoltare sustinuta a companiei in urmatorii ani. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: erp , implementare erp , seniorerp , senior software , consolight

  Vezi toate comunicatele de presa despre Consolight

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Consolight.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Consolight. Informatiile despre Consolight cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Consolight, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Consolight, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.