Expozitia Taberei de Documentare si Creatie Arte Vizuale Monteoru 2008

BUCURESTI - 28 aprilie 2009

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Uniunea Artistilor Plastici din Romania si Fundatia Progresiv de pe langa grupul de firme Constam invita mass-media si publicul la Expozitia Taberei de Documentare si Creatie Arte Vizuale Monteoru 2008, care va avea loc joi, 30 aprilie 2009, orele 18:00 la Galeriile Simeza din Bd. Magheru nr.20.

Expozitia Taberei de Documentare si Creatie Arte Vizuale Monteoru 2008

Arte Vizuale Monteoru este un proiect privat de arta contemporana aflat la cea de-a cincea editie. Tabara de Documentare si Creatie se desfasoara in fiecare an in judetul Buzau, reunind artisti plastici profesionisti de renume national pentru a imortaliza prin creatiile lor artistice frumusetile plaiurilor buzoiene. Lucrarile realizate in cadrul Taberei de Documentare si Creatie vor surpinde culorile fabuloase ale toamnei 2008.

Vernisajul de la Galeria Simeza prezinta lucrarile realizate in decursul intalnirii din 2008 a artistilor Nicolae Alexi, Anca Boeriu, Gabriela Draghici, Ion Draghici, Mihail Manescu, Florin Stoiciu, Gabriel Covacs, Iuri Isar, Dobrin Pompiliu, Victor Velculescu, Ion Salisteanu.

Arte Vizuale Monteoru este un proiect de mecenat al Grupului Constam prin Fundatia Progresiv de pe langa grupul de firme Constam. Proiectul se desfasoara incepand cu anul 2004 in localitatea Sarata Monteoru.

Despre Constam Metal

Fundatia Progresiv de pe langa grupul de firme Constam
Persoana de contact: Raluca Voiculescu - Specialist PR
Contact: raluca.voiculescu@constam.ro