Tare de gura?! Hai sa ne convingi!

BUCURESTI - 16 octombrie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Cursurile profesioniste de public speaking si comunicare pentru copii au fost primite cu mult entuziasm de catre micutii din Romania. Ca dovada, Comunikas lanseaza alte trei versiuni ale acestora: tabara de weekend intre 30 octombrie-1 noiembrie la Busteni, training in Bucuresti la sediul Extreme Training intre 2-4 noiembrie si Junior Speakers Club Romania cu incepere pe 21 noiembrie 2009.

Tare de gura?! Hai sa ne convingi!

In scoala romaneasca nu exista o programa speciala care sa formeze copiii pentru a vorbi profesionist in public. Pentru a suplini acest gol in educatie, Comunikas, furnizor de solutii complete de comunicare, are in derulare seria de cursuri 'De-a prezentatorul' si Junior Speakers Club Romania, ambele in cadrul programului 'Kidspeak'.
Dezvoltarea abilitatilor de prezentare inca de la varste timpurii reprezinta o necesitate datorita faptului ca scuteste copilul de a experimenta teama de vorbi in public ca adult, devenind astfel mult mai increzator in fortele proprii si asigurandu-i un atu in viata sociala si, mai tarziu, in cea profesionala. Este recunoscut faptul ca la aceasta varsta copilul asimileaza mult mai usor informatiile si isi formeaza mai lesne deprinderi noi. In plus, invatarea tehnicilor de public speaking inca de timpuriu inseamna mentinerea naturaletii in exprimare intrucat se observa ca, pe masura ce cresc, oamenii isi restrang exuberata limbajului corpului, in timp ce copiii mici folosesc foarte multe gesturi cand comunica. De altfel, teama de vorbi in public este plasata pe locul intai n topul temerilor omului intr-un studiu realizat de americani si britanici.
Cursurile 'De-a prezentatorul' si intalnirile in cadrul Junior Speakers Club isi propun sa dezvolte increderea in sine a copiilor, contribuind astfel la diminuarea temerii de a vorbi n public. Copiii vor invata regulile unui discurs public de succes prin experimentarea in situatii concrete in sali de conferinte dotate cu materiale de ultima ora. Programa cursurilor si a intalnirilor clubului este conceputa in acord cu stadiul de dezvoltare intelectuala al copiilor, punand accentul pe joc ca forma de invatare si imbinandu-se cu activitati distractive si recreative.

Detalii despre editiile anterioare ale cursului gasiti pe www.comunikas.eu
Locatiile unde se vor desfasura editiile curente ale training-urilor poate fi vizualizata pe www.biznest.ro si pe www.traininguri.ro

Despre Constantin N Alina PFA

Comunikas este marca inregistrata sub care se deruleaza proiectul Kidspeak.
Suntem primii care am lansat in Romania un training profesionist pentru copii in domeniul public speaking si comunicare. Avem experienta in tot ceea ce inseamna comunicare: relatii publice, publicitate, marketing si public speaking.
Clientii multumiti chiar peste asteptari ne recomada cu caldura intotdeauna.
In ce priveste organizarea training-urilor pentru copii in domeniul public speaking si comunicare, avem referinte extraordinare din partea unor scoli din Bucuresti cu care am colaborat si din partea tuturor parintilor care ne-au acordat increderea. Toate aceste referinte pot fi puse la dispozitia clientilor la soliciarea acestora.
Pentru mai multe detalii despre activitatea noastra va invitam sa ne vizitati pe www.comunikas.eu

Persoana de contact:
Alina Constantin
Coordonator proiect
Telefon: 0744303002
Email: office@comunikas.eu
Web: www.comunikas.eu

office@comunikas.eu

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/constantin-n-alina-pfa/tare-de-gura-hai-sa-ne-convingi