Săptămâna aceasta, comenzile plasate pe Construcții-Mag.ro îți aduc premii!

Ploiesti - 7 iunie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Constructii, Industrie, Retail, Agricultura

Live site

Săptămâna aceasta, magazinul online de scule și echipamente Construcții-Mag.ro își premiază clienții cu câte un premiu pe zi pentru comenzile plasate în intervalul 6-10 iunie 2016.

Săptămâna aceasta, comenzile plasate pe Construcții-Mag.ro îți aduc premii!

Concret, toți clienții Construcții-Mag.ro care plasează o comandă de minimum 300 lei (TVA inclus), în perioada 6-10 iunie 2016, participă automat la tragerile la sorți efectuate în intervalul 7-13 iunie 2016.

La campanie participă atât comezile plasate online pe site-ul www.Construcții-Mag.ro cât și cele plasate telefonic. Tragerile la sorți vor avea loc prin intermediul platformei www.tragerilasorți.ro, după cum urmează:

*Clienții care au plasat comenzi de minimum 300 lei (TVA inclus) pe data de 6 iunie, participă la extragerea organizată pe 7 iunie.

*Clienții care au plasat comenzi de minimum 300 lei (TVA inclus) pe data de 7 iunie, participă la extragerea organizată pe 8 iunie.

*Clienții care au plasat comenzi de minimum 300 lei (TVA inclus) pe data de 8 iunie, participă la extragerea organizată pe 9 iunie.

*Clienții care au plasat comenzi de minimum 300 lei (TVA inclus) pe data de 9 iunie, participă la extragerea organizată pe 10 iunie.

*Clienții care au plasat comenzi de minimum 300 lei (TVA inclus) pe data de 10 iunie, participă la extragerea organizată pe 13 iunie.

Premiile campaniei sunt:

*Set 6 biți cu prelungitor Felo;

*Set 5 șurubelnițe profil circular Felo;

*Set 11 biți cu adaptor magnetic Felo;

*Nivelă Stanley 40 cm;

*Ruletă 5m Stanley.

Construcții-Mag.ro comercializează produse de cea mai bună calitate, de la producatori renumiti în domeniu, precum: Bosch, Makita,Sata, DiaTehnik, Ruko, Rems, Rothenberger, Ridgid, Pramac, Felo, Unior, Stanley și mulți alții.

Clienții beneficiază, pe lângă cel mai bun raport calitate-preț, de consultanță specializată gratuită și soluții tehnice concrete. Magazinul online asigură service autorizat în garanție și post-garanție pentru toată gama de scule și echipamente, în conformitate cu prevederile tehnice ale producătorilor. Campania „PREMII LA COMANDĂ!” se desfășoară pe pagina de Facebook Construcții-Mag.ro.

Despre Constructii-Mag

Construcții-Mag.ro este un magazin online care ofertă soluții complete, la cel mai bun raport calitate/preț, pentru achiziția de scule electrice și accesorii scule electrice, unelte, utilaje, compresoare, generatoare, aparate și consumabile de sudură, echipamente de protecție din domenii precum: construcții, amenajări interioare, grădinărit, agricultură și industrie.