MISIUNE ECONOMICA DIN THAILANDA

BUCURESTI - 14 iunie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Ambasada Regatului Thailandei – Biroul Comercial Budapesta, organizeaza in data de 27 Iunie 2005, misiunea economica “Export Rally Mission to Romania”, in scopul desfasurarii unor intalniri de afaceri cu reprezentanti ai mediului de afaceri din Romania.

MISIUNE ECONOMICA DIN THAILANDA

Delegatia din Thailanda ce va fi prezenta in Bucuresti, este formata din peste 25 oameni de afaceri, reprezentand un numar de 18 companii ce prezinta o gama larga de produse, cum ar fi: alimentare, orez, bijuterii din argint, orhidee, articole decorative, accesorii de baie, imbracaminte pentru copii, baterii auto, etc.

Chiar daca firmele thailandeze sunt specializate strict pe bunuri de consum si sunt interesate, in primul rand, de vanzarea produselor pe piata romaneasca, se pot identifica, in timpul discutiilor de afaceri, oportunitati de operatiuni comerciale si pentru produsele romanesti pe piata Thailandei.

Intalnirile de afaceri vor avea loc intre orele 09:00 – 18:00, în Salile Beijing – Vienna din Centrul de Conferinte World Trade Center Bucuresti (Piata Montreal nr. 10, sector 1).

Confirmarile de participare se primesc la tel/fax 021.230.38.18 sau 021.231.41.56, pana cel tarziu vineri, 17 iunie a.c.

Participarea la aceste intalniri de afaceri este GRATUITA.

Despre CONSULT LINE

CONSULT LINE este o companie avand capital integral privat, ce are ca obiect de activitate organizarea de targuri, expozitii, simpozioane, misiuni comerciale, lansari de firme si produse, proiectare, constructie si amenajare de standuri expozitionale.
tel/fax 021.2303818; 2314156
office@consultline.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/consult-line/misiune-economica-din-thailanda