CRYPTOCOIN.PRO lanseaza serviciul API pentru cumparare si vanzare de Cryptomonede

BUCURESTI - 13 februarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

Live site

Platforma CryptoCoin.Pro, detinuta de Asset Toenization Services OU, companie licentiata in Estonia, pentru schimbul de cryptomonede, cat si emiterea de portofele pentru cryptomonede, a lansat serivciul dedicat dezvoltatorilor de proiecte blockchain denumit FIAT TO CRYPTO PAYMENT API. Un PayPal pentru crypto dedicat proiectelor Blockchain

GUI API

GUI API

 Cresterea nivelului de adopție al tehnologiei blockchain prin facilitarea tranzacțiilor FIAT Crypto 

CryptoCoin.Pro

CRYPTOCOIN.PRO LANSEAZA SERVICIUL

API PENTRU CUMPARARE SI VANZARE DE CRYPTOMONEDE

 

Un PayPal pentru crypto dedicat proiectelor Blockchain

 

Platforma CryptoCoin.Pro, detinuta de Asset Toenization Services OU, companie licentiata in Estonia, pentru schimbul de cryptomonede, cat si emiterea de portofele pentru cryptomonede, a lansat serivciul dedicat dezvoltatorilor de proiecte blockchain denumit FIAT TO CRYPTO PAYMENT API.

Cum am spune pe intelesul tuturor, un fel de PayPal pentru proiectele blockchain.

Utilizand acest serviciu, dezvoltatorii blockchain pot oferi utilizatorilor un mediu reglementat pentru cumparare/vanzare, dar si pentru depunere/depozitare/retragere tokeni sau cryptomonede, avand la dispozitie posibilitatea de a le cumpara utilizand modalitati de plata la indemana oricui, cum ar fi plata cu cardul bancar sau transferul bancar.

Cu acest serviciu, utilizatorilor li se faciliteaza accesul la cryptomonede, intr-un mediu complet reglementat.

Marele avantaj vine si in sprijinul dezvoltatorilor blockchain, Cryptocoin.Pro, prin acest serviciu se faciliteaza:

 

    Inregistrarea in sistem a utilizatorilor;
    Cunoasterea si verificarea identitatii clientului;
    Verificari amanuntite cu privire la sursa fondurilor, pentru prevenirea spalarii banilor si finantarii de activitati teroriste;
    Reducerea semnificativa a tentativelor de frauda, folosind tehnologii de Inteligenta Artificiala

 

Aceasta solutie, permite dezvoltatorilor de proiecte blockchain sa integreze pe propria platforma posibilitatea de a accepta si de a face plati in FIAT ( RON, EUR, USD ), totul printr-un API usor de configurat.

Mai mult, serviciul isi propune sa rezolve unele dintre cele mai des intalnite piedici, respectiv reglementarile si licentierea, care in general consuma foarte mult timp si resurse financiare, in incercarea companiilor de a se incorpora in jurisdictii ca Malta, Gibraltar sau altele, ori sa stabileasca relatii de parteneriat cu companii locale, deja reglementate.

Tehnologia este oferita atat prin GUI cat si prin API, CryptoCoin.Pro integreaza un set complet de pasi, integral reglementati, companiile dezvoltatoare putand monetiza mult mai rapid tokenii emisi, sau incarcarea conturilor utilizatorilor cu alte crypto monede ca spre exemplu Bitcoin, Ethereum, USDT etc.

Prin comparatie cu servicii ce pot fi considerate intr-o oarecare masura similare, CryptoCoin.Pro vine cu solutii de plata mult mai avantajoase, atat din punct de vedere tehnic cat si commercial.

Compania are deja inrolate proiecte importante cum ar fi ZoidPay, LioCoin, IPSX, EuroBTC si continua dezvoltarea de parteneriate cu alte nume de top din industrie. 

 

Puteti oricand solicita informatii suplimentare, direct la reprezentantii CryptoCoin.Pro pe adresa de email contact@cryptocoin.pro