hornExpert Media - Site-uri de prezentare

Ploiesti - 14 iunie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

Firma HornExpert Media S.R.L. ofera solutii si aplicatii web personalizate pentru clientii din
mediul de afaceri privat.
Activitatea principala a firmei este structurata pe 3 directii de dezvoltare, respectiv:
 Dezvoltare webdesign si creare site
 Dezvoltare solutii e-commerce – magazine online
 Consultanta marketing, promovare online si gazduire

Misiunea HornExpert Media este ca, folosind tehnologia si Internetul, sa ofere servicii si solutii inovatoare, ajutand mici agenti economici sa se integreze in economia on-line intr-un mod care sa creeze atat valoare economica precum si sociala.

Principiile care stau in spatele filosofiei firmei sunt:

    Inovatia nu se opreste niciodataDaca nu este conectat nu existaDaca nu este deschis, va pierde (un sistem, un model de afacere)Nu este vorba doar despre tehnologie, ci si despre productivitate

Viziunea HornExpert Media

Oricine cunoaste semnificatia cuvantului IT. Este un intreg univers, foarte dinamic, intr-o dezvoltare permanenta. Este regula de baza a HornExpert Media sa se puna permanent la curent cu tot ce e nou in domeniu. Asa firma va ramane performanta, capabila sa gestioneze rapid informatii, cunostinte si sa fie eficienta in costuri si timp.

Firma se ghideaza in dezvoltarea de solutii software orientate catre client, care sa acopere toate sarcinile de zi cu zi, prin realizarea unor aplicatii cat mai prietenoase si cu toate functionalitatile.

HornExpert Media urmareste indeplinirea a trei obiective care sa raspunda valorilor ce ii definesc activitatea: calitate, profesionalism, omul – cel mai valoros capital:

    sa creeze solutii optimizate, care sa raspunda la necesitatile companiei clientsa-si actualizeze permanent cunoasterea noutatilor tehnologice de software din piata de profilsa gestioneze corect managementul resurselor umane: atragere, integrare, formare, dezvoltare permanenta.

 

Afla mai multe despre noi si proiectele noastre accesand https://hornexpert.ro/.

Ne gasesti si pe Instagram si Facebook. Hai sa ne cunoastem!

 

De ce un site web de prezentare?

Majoritatea consumatorilor cauta informatii online care ii ajuta sa ia decizii de achizitie mai inteligente. Mai mult de 88% dintre consumatori vor cerceta informatii despre produse inainte de a face o achizitie online sau in magazin.

Aceasta tendinta de comportament de cumparare subliniaza importanta unui site web pentru afacerile de astazi.

Daca doriti ca business-ul dvs sa aiba success pe piata moderna, trebuie sa aveti un site profesional. Site-ul dvs este coloana vertebrala a afacerii pe care o gestionati, sustinand toate eforturile de marketing digital – orice tip de comunicare, continuta sau publicitate pe care le-ati pus online va conduce consumatorul inapoi pe site-ul dvs. ca atare, este important ca site-ul dvs sa ofere consumatorilor o idee clara despre ce este marca dvs si ce tipuri de produse sau servicii oferiti.

Daca doriti lansarea unui site profesional sau optimizarea site-ului dvs pentru motoarele de cautare, atunci este posibil sa doriti sa lucrati cu o firma specializata. Desi lucrul cu profesionistii din domeniul web designului necesita o investitie, veti descoperi ca banii pe care ii cheltuiti pentru serviciile profesionale sunt justificati in rezultatele primite.

Despre hornExpert Media

Campanie SEO promovata de hornExpert Media Ploiesti: comunicate de presa (crestere domain authority & page authority), social signals (crestere rating google), vizualizari organice website si cuvinte cheie.
Detalii pe https://hornexpert.ro