myCanvas Ploiești | Fototapet si tablouri canvas personalizate la comanda

Ploiesti - 13 iunie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

myCanvas Ploiești este un producător local de tablouri personalizate și fototapet adeziv, efectuate pe o pânză canvas de o calitate superioară. Fototapetul are in plus un adeziv permanent, foarte puternic, asemanator autocolantului din hârtie sau polipropilenă, dar datorită grosimii, canvas-ul devine mult mai maleabil si mai usor de aplicat pe perete, diminuându-se șansele de apariție a bulelor de aer sau a cutelor.

Mockup1- fototapet si tablouri canvas personalizate

MyCanvas Ploiesti ofera tablouri canvas personalizate si fototapet la comanda care sa redefineasca si sa personalizeze decorul de acasa sau de la birou, oferind posibilitatea
clientului sa fie ghid in alegerea online a imaginii dorite si a modelului de tablou.

Folosim imagini din catalogul propriu (peste 15.000 imagini din diferite categorii populare:

– peisaje, abstracte, orase, animale, pentru copii, etc.) sau pe cele puse la dispozitie de catre client.

Ajustam fie la cerere dimensiunile tablourilor sau fototapetului fie clientul isi alege din modelele si dimensiunile recomandate si prezentate pe www.mycanvas.ro.

Actualizam continuu gama nostra de canvas-uri

– consultati sectiunea https://mycanvas.ro/catalog-imagini, unde va puteti inspira si gasi imaginea perfecta a peretilor pentru dormitor, camera de zi, bucatarie sau orice alt tip de spatiu.

Prin ce se diferentiaza MyCanvas Ploiesti?

Nu ne oprim la produsul finit, ci ne concentram pe tot ceea ce facem, de la serviciul de asistenta client dedicat 24/7 pana la garantia materialului imprimat.

Avantajele MyCanvas Ploiesti constau in:

 Brilliant Color – folosim profiluri de culoare de ultima generatie care garanteaza culori vibrante si luminoase
 Materiale de top – material pentru imprimat dintr-o tesatura fina de bumbac cu un ph neutru care ofera o claritate excelenta imaginii si o gradare optima a culorilor si rama din lemn uscat de fag
 Procesul verde – folosim cerneluri ecologice care nu emana substante nocive si au miros foarte redus

Ramaneti la curent cu tendintele viitoare prin inscrierea la newsletter-ul nostru.
Ne puteti gasi si pe Istagram si Facebook – urmariti MyCanvas Ploiesti si nu veti pierde noile produse sau ofertele propuse.
Creati-va o galerie personala cu MyCanvas.ro!

De ce sa achizitionez un tabloul canvas in 5 piese?

O casa fara arta este o casa fara suflet.
Una dintre cele mai frecvent alese decoratiuni de perete sunt canvas-urile, clasice dar eficiente au capacitatea de a declansa emotii si de a da caracter unei camere.
Alegerea unui tablou este o metoda simpla si de efect atunci cand vrei sa imbunatatesti aspectul unui spatiu fie personal fie de lucru.

Recomandarea pentru anul 2019 este alegerea unui tablou multicanvas compus din 5 piese, care presupune ca imaginea aleasa de catre client sa fie impartita pe fiecare piesa. Acest
model se incadreaza perfect pe un perete gol si spatios oferind dinamica spatiului respectiv indiferent daca vorbim de un peisaj, de o imagine abstracta sau orice alta imagine aleasa.
Daca ne raportam la paleta de imagini propuse ca tendinte pentru 2019, atunci aplicam motto-ul “Exprimati personalitatea prin peretele tau!”.

Folosind stiluri artistice mixte, alegeri neasteptate si o doza de creativitate, poti da peretelui decorat un touch personal, care intr-un fel sau altul te reflecta.

Despre hornExpert Media

Beneficiem de o versatilitate mare a dimensiunilor. Astfel, latura mică a tabloului sau fototapetului poate fi de 150cm, iar latura mare de până la 2m în cazul tablourilor (probabilitatea ca rama să flambeze fiind foarte după această dimensiune) și 30 metri în cazul fototapetului.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/contaexpert/mycanvas-ploiesti-fototapet-si-tablouri-canvas-personalizate-la-comanda