Olympus Media — Productie publicitara Ploiesti

Ploiesti - 18 iunie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie

Suntem o agentie de productie publicitara, specializata in creatie grafica si DTP, print de mari dimensiuni indoor si outdoor, Litere volumetrice , casete luminoase , tipar digital si offset, productie materiale publicitare, decorari si personalizari standuri expozitionale, spatii comerciale si birouri, productie si montaj, semnalistica de interior si exterior.

Litere Volumetrice

Litere Volumetrice

 Intr-o lume in care multe produse sunt asemanatoare, publicitatea este cea care face diferenta. Fie ca este stradala sau de interior, Olympus Media poate fi oricand o solutie! 

Cosmin - Olympus Media Ploiesti

Echipa noastra de specialisti va ofera solutii complete, de la design la implementare: consiliere in alegerea materialelor optime si dezvoltarea produselor, productie, asamblare, montaj, implementare si logistica. Construim o relatie de incredere cu fiecare dintre clientii nostri si ii asiguram ca vom fi mereu disponibili, venind cu solutii si idei inovatite in sprijinul business-ului.

Litere volumetrice

Casete luminoase

Totemuri

Publicitate stand Romexpo

Carti de vizita

Catalog produse

Inscriptionari auto

Puteți sa ne trimiteți un email la adresa olympusmedia1@gmail.com, un mesaj pe pagina noastră de Facebook: facebook.com/productiepublicitaraploiesti sau la numarul de telefon: 0729.163.727.

Despre hornExpert Media

Campanie SEO promovata de hornExpert Media Ploiesti: comunicate de presa (crestere domain authority & page authority), social signals (crestere rating google), promovare online, email marketing, traffic boot & vizualizari organice website si video marketing.
Detalii pe https://hornexpert.ro