Scapa de parul nedorit cu o procedura non invaziva – Epilare Definitiva SHR!

Ploiesti - 3 iunie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Cate dintre voi n-au incercat epilarea cu ceara, n-au folosit benzile cu ceara, epilator sau chiar lama de ras, in urma carora firul de par apare chiar si la doua zile?
Cu siguranta te-ai gandit macar o data sa incerci epilare -definitiva2/" title="epilare definitiva">epilare definitiva pentru ca vrei sa te bucuri in orice moment al zilei de o piele matasoasa, fara iritatii si fire crescute.

Epilare definitiva Souplesse Body Ploiesti

Epilarea definitiva SHR este solutia la care poti apela cu incredere pentru a avea mai mult timp liber si pentru a fi intotdeauna gata sa te bucuri de fiecare zi.

Diana

Niciuna dintre procedurile traditionale de mai sus nu iti garanteaza ca vei scapa de parul nedorit mai mult decat epilarea definitiva SHR

Super Hair Removal = Super Eliminarea Parului este o tehnica de epilare definitiva, cu succes vizibila, un procedeu non-invaziv si nedureros.

Aceasta sistem acumuleaza experienta din tehnologia laserului si a luminii intens pulsate – IPL. Acestea doua functioneaza intr-un singur aparat si are cea mai mare eficacitate, la ora actuala.

Pentru ca vrem sa oferim clientilor nostri cele mai bune servicii de pe piata, la Souplesse Body Spa vei gasi doar aparatura de ultima generatie care permit femeilor sa isi pastreze frumusetea si feminitatea.

Asadar, epilarea definitive SHR se adreseaza oricarui tip de piele si oricarei zone de pe corp, fiind o procedura rapida si nedureroasa care poate fi folosita pe tot parcursul anului.

Epilarea definitiva SHR este un tratament succesiv de distruge a firelor de par utilizand un fascicul luminos care ajunge la radacina firelor de par la o temperature de 75 grade Celsius producand distrugerea acestora.

Pentru pregatirea zonei, iata ce trebuie sa faci:

In momentul in care te decizi sa incepi aceasta procedura, se recomanda sa nu folossti epilarea cu ceara, in ultimele 3 saptamani;Trebuie sa te epilezi cu lama de ras seara, inainte de sedinta de epilare;Nu folosi parfumuri, creme, uleiuri sau produse cosmetice inainte de sedinta de epilare;Nu folosi creme autobronzante inainte de tratament;Evita expunerea directa la soare, doua saptamani inainte si doua saptamani dupa sedinta de epilat;Informeaza-te daca ai dezechilibre hormonale;Evita expunerea la o sursa de apa fierbinte, precum si la orice sursa de caldura (sauna, sport).

Este foarte posibil ca rezultatele sa fie slabe sau chiar epiderma sa se irite destul de mult daca aceste recomandari nu sunt respectate.

In timpul sedintei de epilare cu SHR, vei simti o senzatie calda, insa tratamentul este foarte confortabil, aparatul avand incorporat un patent de racire special al manerului de lucru, ajungand pana la -2 grade Celsius, ceea ce garanteaza lipsa completa a durerii.

Pentru o eficienta maxima sunt recomandate 6-8 sedinte efectuate la interval de 4 saptamani.  In acest fel, se surprind toate cele trei generatii de fir de par pana la momentul in care acestea ajung la maturitate.

Rezultatele apar diferit in functie de zonele tratate, deoarece nu toate au aceeasi structura de fir de par si nici nu sunt active hormonal, in aceeasi masura.

Cu aceasta metoda de epilare, parul este distrus in proportie de 80-90%, iar la interval de 1 an se recomanda sedinte de intretinere, deoarece unele fire de par se pot regenera, dar niciodata nu vor mai creste atat de dese si groase, ca la inceput.

Iata care sunt beneficiile tratamentului cu epilare definitive SHR:

Trateaza foliculita;Rezultate vizibile chiar dupa prima sedinta;Pielea ramane neteda si catifelata, fara iritatii;Epilarea definitiva iti ocupa mai putin timp.

Va invitam la Souplesse Body Spa din Ploiesti pentru un consult si un plan personalizat de tratament cu Epilarea Definitiva SHR!

www.souplessebody.ro

Despre hornExpert Media

Campanie SEO promovata de hornExpert Media Ploiesti: comunicate de presa (crestere domain authority & page authority), social signals (crestere rating google), promovare online, email marketing, traffic boot & vizualizari organice website si video marketing.
Detalii pe https://hornexpert.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/contaexpert/scapa-de-parul-nedorit-cu-o-procedura-non-invaziva-epilare-definitiva-shr