Tablou canvas 3 piese la comanda

Ploiesti - 18 iulie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

MyCanvas Ploiesti ofera tablouri canvas personalizate si fototapet la comanda care sa redefineasca si sa personalizeze decorul de acasa sau de la birou, oferind posibilitatea clientului sa fie ghid in alegerea online a imaginii dorite si a modelului de tablou .

Folosim imagini din catalogul propriu (peste 15.000 imagini din diferite categorii populare
– peisaje, abstracte, orase, animale, pentru copii, etc.) sau pe cele puse la dispozitie de catre client. Ajustam fie la cerere dimensiunile tablourilor sau fototapetului fie clientul isi alege din modelele si dimensiunile recomandate si prezentate pe www.mycanvas.ro
Actualizam continuu gama nostra de canvas-uri – consultati sectiunea
https://mycanvas.ro/catalog-imagini, unde va puteti inspira si gasi imaginea perfecta a peretilor pentru dormitory, camera de zi, bucatarie sau orice alt tip de spatiu.
Prin ce se diferentiaza MyCanvas Ploiesti? Nu ne oprim la produsul finit, ci ne concentram pe tot ceea ce facem, de la serviciul de asistenta client dedicat 24/7 pana la garantia materialului imprimat.

Avantajele MyCanvas Ploiesti constau in:
 Brilliant Color – folosim profiluri de culoare de ultima generatie care garanteaza culori vibrante si luminoase
 Materiale de top – material pentru imprimat dintr-o tesatura fina de bumbac cu un ph neutru care ofera o claritate excelenta imaginii si o gradare optima a culorilor si rama din lemn uscat de fag
 Procesul verde – folosim cerneluri ecologice care nu emana substante nocive si au miros foarte redus
Ramaneti la curent cu tendintele viitoare prin inscrierea la newsletter-ul nostru.

Ne puteti gasi si pe Istagram si Facebook – urmariti MyCanvas Ploiesti si nu veti pierde noile produse sau ofertele propuse.
Creati-va o galerie personala cu MyCanvas.ro!

Tabloul canvas vertical in 3 piese Tablourile canvas sut de obicei considerate ca fiind alcătuite dintr-o singură piesă. Dar
există și alte variante care au devenit atractive în ultimii ani, cum este, de exemplu un tablou canvas din 3 piese. Astfel, o serie de fotografii compuse din mai multe imagini pot fi transformate la fel de ușor în tablouri canvas din mai multe piese. În acest scop, trebuie
doar să selectați cele mai bune fotografii cu o rezoluție orespunztoare, care la final, un tablou canvas personalizat realizat in 3 piese să prezinte claritatea fotografiei prelucrate.
Setul din 3 tablouri canvas pe verticala permite să fie postat pe un perete de dimensiuni mai mici (exemplu spatiu de intrare intr-o locatie oricare ar fi natura acesteia) si ofera cu adevarat un aspect unic.
Dacă ești un fan al faunei sălbatice. Tabloul nostru canvas vertical in 3 piese este perfect pentru decorarea casei sau a biroului tău sau este la fel de perfect pentru un cadou de fotografie!

Despre hornExpert Media

Campanie SEO promovata de hornExpert Media Ploiesti: comunicate de presa (crestere domain authority & page authority), social signals (crestere rating google), promovare online, email marketing, traffic boot & vizualizari organice website si video marketing.
Detalii pe https://hornexpert.ro