Tablouri canvas personalizate - Bucuresti

BUCURESTI - 28 octombrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

MyCanvas Ploiesti ofera tablouri canvas personalizate si fototapet la comanda care sa redefineasca si sa personalizeze decorul de acasa sau de la birou, oferind posibilitatea clientului sa fie ghid in alegerea online a imaginii dorite si a modelului de tablou, cu livrari in Ploiesti, Bucuresti si in toata tara.

Tablou multicanvas 480x130cm

Tablouri canvas personalizate pe gustul tau!

Adriana

Folosim imagini din catalogul propriu (peste 15.000 imagini din diferite categorii populare – peisaje, abstracte, orase, animale, pentru copii, etc.) sau pe cele puse la dispozitie de catre client. Ajustam fie la cerere dimensiunile tablourilor sau fototapet-ului fie clientul isi alege din modelele si dimensiunile recomandate si prezentate pe www.mycanvas.ro

Actualizam continuu gama nostra de canvas-uri – consultati sectiunea https://mycanvas.ro/catalog-imagini, unde va puteti inspira si gasi imaginea perfecta a peretilor pentru dormitory, camera de zi, bucatarie sau orice alt tip de spatiu.

Prin ce se diferentiaza MyCanvas Ploiesti | Tablouri canvas personalizate? Nu ne oprim la produsul finit, ci ne concentram pe tot ceea ce facem, de la serviciul de asistenta client dedicat 24/7 pana la garantia materialului imprimat.

Avantajele MyCanvas Ploiesti constau in:

ü  Brilliant Color – folosim profiluri de culoare de ultima generatie care garanteaza culori vibrante si luminoase pentru tablouri canvas personalizate .

ü  Materiale de top – material pentru imprimat dintr-o tesatura fina de bumbac cu un ph neutru care ofera o claritate excelenta imaginii si o gradare optima a culorilor si rama din lemn uscat de fag

ü  Procesul verde – folosim cerneluri ecologice care nu emana substante nocive si au miros foarte redus

Ramaneti la curent cu tendintele viitoare prin inscrierea la newsletter-ul nostru.

Ne puteti gasi si pe Istagram si Facebook – urmariti MyCanvas Ploiesti | Tablouri canvas ieftine si nu veti pierde noile produse sau ofertele propuse.

Tablouri canvas si fototapet pentru copii – colorate, distractive si educative

Acum ceva timp, decorarea camerei unui copil era la fel de usoara precum alegerea unei culori pentru pereti, adaugarea de mobilier si jucarii din plush. Dar de ce sa nu deveniti mai creative atunci cand puteti sa inspirati sis a stimulate dezvoltarea cognitive a copiilor? Acestea sunt doar cateva dintre avantajele decorarii unei camera pentru copii cu tablouri canvas si fototapet.

Pe masura ce ochii copilului tau urmaresc imaginile dintr-un tablou/fototapet, mintea lor incepe sa rataceasca. Incep sa se gandeasca la culori, forme, linii si daca pot crea ceva la fel. Pe masura ce se bazeaza pe exploatarea propriilor lor talete artistice, beneficiile pentru dezvoltare sunt nelimitate. Isi imbunataesc abilitatile motrice. Sunt exercitate ingeniozitatea, invatarea vizuala, dezvoltarea limbajului.

Tabloul canvas/fototapetul poate reflecta supereroul preferat al copilului tau chiar in spatial locuit. Copiii sunt impresionabili si este important ca parintii sa le ofere modele de rol adecvate. Poate ca copilul tau este timid si personajul favorit Printesa Ana – Disney, este de asemenea , timida. Copilul tau stie ca printesa Ana si-a depasit temerile si ca este posibil sa si le depaseasca si el daca incearca.

Asigura-te ca copilul tau are supereroi tangibili pe care ii poate privi si il va ajuta sa asimileze valori positive sis a se simta in siguranta. Astfel copilul se va simti mai bine cu el insasi, are mai multa incredere si este capabil sa faca fata mai bine situatiilor din viata.

Aspectul minunat al printurilor canvas este ca le poti schimba intotdeauna cand copii se plictisesc. Profitati de mintea lor intrebatoare. Agatati pe perete o harta a lumii. Pe masura ce invata despre fiecare tara noua, pot face referinta cu usurinta la locatia si dimensiunea acesteia cu un instrument de invatare la indemana chiar pe peretele lor.

Cu o imprimare a unui avion, de exemplu, duceti imaginatia micutiilor la inaltimi in timp ce traverseaza pe cer in comfortul propriului dormitor.

Copiii aduc un nivel cu totul nou de dezordine in viata noastra. Nu numai ca trebuie sa te descruci cu aglomeratia jucariilor, hainelor, dar au o abilitate neobisnuita de a sparge lucruile.de cate ori ati avut nevoie sa vopsiti camera copilului pentru ca a descoperit un talet pentru pictura? Acoperiti amprente, desene si gauri in perete cu un tablou canvas sau fototapet.

Despre hornExpert Media

Campanie SEO promovata de hornExpert Media Ploiesti: comunicate de presa (crestere domain authority & page authority), social signals (crestere rating google), promovare online, email marketing, traffic boot & vizualizari organice website si video marketing.
Detalii pe https://hornexpert.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/contaexpert/tablouri-canvas-personalizate-bucuresti