Unde pot face un fototapet de calitate in Ploiesti?

Ploiesti - 4 iunie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Nu este usor sa iti alegi culoarea preferata din dormitor, living sau camera copiiilor (si sa îți și iasă). Iar daca ne gandim la costuri , in comparatie cu un fototapet direct adeziv ( autocolant ), lucrurile pot fi in avantajul fototapetului, deoarece, el "spune ceva".

Fototapet Ploiesti

Fototapet Ploiesti

 Fototapet myCanvas Ploiesti: simplu, rapid si usor de montat 

Adriana

Nu am facut rabat de la calitate niciodata, tocmai de aceea, dupa imprimare aplicam o folie de laminare transparenta pentru a oferi un fototapet cu o rezistenta sporita si de a-l face usor de intretinut.

In lumea moderna, un fototapet poate fi si 3D, datorita imaginii alese, daca doriti acest lucru. Din experienta, imaginile 3D care se potrivesc cele mai bine sunt cele abstracte.

Un fototapet myCanvas Ploiesti poate fi personalizat exact dupa stilul dorit: dimensiuni, imagine, filtre de culoare, si la cerere (doar in Ploiesti) poate fi montat de o echipa de profesionisti. Cu siguranta ca acest lucru poate fi facut de dumneavoastra, punandu-va la dispozitie un material video despre instructiunile de montaj ale fototapetului

Poti alege o imagine dintr-o baza de date de peste 100.000.000 imagini, culorile sunt vii, cu o rezolutie impecabila, iar cernelurile folosite la imprimarea tapetului sunt non-toxice, pentru a obtine un fototapet de vis.

Pe website-ul nostru www.mycanvas.ro gasiti in galeria de imagini, poze de la clienti, iar pentru detalii suplimentare ne puteti contacta pe Facebook, pe email: comenzi@mycanvas.ro sau Whatsapp 0723224454.

 

Va asteptam,

Echipa myCanvas | Tablouri canvas personalizate si fototapet la comanda

Despre hornExpert Media

Campanie SEO promovata de hornExpert Media Ploiesti: comunicate de presa (crestere domain authority & page authority), social signals (crestere rating google), promovare online, email marketing, traffic boot & vizualizari organice website si video marketing.
Detalii pe https://hornexpert.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/contaexpert/unde-pot-face-un-fototapet-de-calitate-in-ploiesti