Completează Declarația Unică gratuit în câteva minute

BUCURESTI - 12 mai 2023

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Finante / Contabilitate, Media / Publicitate

Aplicația ContApp este prima platformă online care generează automat declarația unică. Cu ajutorul acestei aplicații poți genera declarația unică, completată automat cu impozitele și contribuțiile datorate.

Declaratie unica Gratuita ContApp

Declaratie unica Gratuita ContApp

 Până la data de 25 mai ai timp să depui declarația unică. 

ContApp

Declarația se poate descărca gratuit pentru mai multe categorii de venituri obținute de PFA și profesii liberale, venituri din chirii, investiții, criptomonede, din activități turistice, etc. Beneficiază în mod gratuit de aplicația ContApp și descarcă declarația unică completată pentru anii 2021, 2022 și 2023. Acest program reprezintă cea mai simplă și eficientă cale pentru realizarea contabilității, fie că ai sau nu experiență în contabilitate!

Este important să știi că termenul limită de depunere a declarației unice este 25 mai, deci mai sunt câteva zile disponibile pentru completarea și depunerea acesteia. Alege să-ți creezi un cont gratuit și ușurează-ți semnificativ munca. Tu doar trebuie să introduci datele necesare și să lași aplicația ContApp să se ocupe de facturare, contabilitate și generarea declarațiilor.

 

Ce ar trebui să știi pentru completarea declarației unice?

Nu este nevoie să fii contabil sau să ai cunoștințe avansate în acest domeniu pentru a folosi corect aplicatia pentru declarația unică. Acum, cu aplicația gratuită ContApp, nu mai ai de ce să îți faci griji pentru eventuale erori.

În aplicația ContApp vei vedea exact informațiile de care ai nevoie pentru a obține o declarație realizată corespunzător. Este nevoie să introduci datele cerute și de aici lași programul să se ocupe de calculul taxelor. Tu doar bucură-te de formularul generat automat în câteva minute, pe care îl poți trimite imediat la ANAF.

Codul fiscal a suferit mici modificări în anul 2022 în ceea ce privește calculul pentru CAS și CASS, dar cu ajutorul aplicației ContApp nu trebuie să îți faci griji de posibile calcule eronate. Aplicația realizează totul conform codului fiscal.

 

Obținerea declarației unice - cum funcționează?

În aplicația ContApp poți obține formularul pentru declarația unică în doar câteva minute. Tot ce trebuie să faci este să urmezi pașii de mai jos pentru a-ți face munca mult mai simplă:

- Creează-ți un cont în aplicație și introdu datele personale. ContApp oferă accesul GRATUIT in aplicație pană pe data de 25 Mai 2023.

- Bifează categoria în care te încadrezi din următoarele: salariat, pensionar, notar, avocat sau persoană cu handicap;

- Selectează venitul realizat și introdu sumele pentru ca aplicația să-ți poată calcula instant taxele;

- Descarcă declarația unică generată, verifică datele și trimite-o la ANAF.

Dacă îți este mai ușor, poți urmări și instrucțiunile video disponibile pe website-ul celor de la ContApp pentru a finaliza declarația în doar 5 minute, iar cu ajutorul experților poți să te asiguri că aceasta este corectă alegând să fie verificată, validată și trimisă pe adresa ta de e-mail.

 

Pentru ce venituri poți obține declarația unică din ContApp?

Cu ajutorul programului ContApp poți genera gratuit și în mod automat declarația unică, selectând categoria ta de venit din lista disponibilă în aplicație. Poți alege din 18 categorii de venituri din România, precum și din 18 categorii din străinătate.

Iată mai jos opțiunile de venituri din România pe care le poți selecta în aplicație:

  Venituri din activități independente și profesii liberale – sistem real sau cu normă de venit;
  Cedarea folosinței bunurilor cu impozitare la venitul brut – contract în lei sau în valută;
  Cedarea folosinței bunurilor cu cheltuieli forfetare de 40% - contract în lei sau în valută;
  Cedarea folosinței bunurilor;
  Drepturi de proprietate intelectuală – sistem real sau cu reținere la sursă;
  Închirierea în scop turistic a camerelor din locuințe personale – sistem real sau cu normă de venit;
  Venituri din arendă;
  Venituri din investiții cu reținere la sursă (2022, 2023);
  Silvicultură;
  Piscicultură;
  Activități agricole.

 

Contabilitatea fără bătăi de cap - ContApp soluția ta digitală

La ContApp ai accesul și la alte servicii ce țin de contabilitate, nu doar generarea automată a declarației unice. Poți alege dintr-o serie de servicii realizate de experți în domeniu, dar și programe sau ghiduri ce te vor ajuta să capeți cunoștințe de bază și nu numai.

Accesează website-ul ContApp, secțiunea Prețuri, și află toate informațiile de care ai nevoie pentru a alege un produs din cele oferite:

Program de contabilitate în partidă simplă pentru PFA și Profesii Liberale ( + ghid de contabilitate);

Serviciul de verificare a Declarației Unice 2023;

Consultanță pentru înregistrarea, contabilitatea și fiscalitatea activităților independente;

Declarația Unică: completare, verificare și rectificare;

Ghid - completarea Declarației Unice;

Ghid - administrarea activității pentru PFI, PFA, ÎF, ÎI și Profesii Liberale.


Alege ContApp pentru contabilitate realizată corect

Economisește timp prețios și stai fără griji pentru controlul fiscal. Aplicația generează totul automat pe baza datelor introduse de tine și realizează documente lipsite de erori.

Până la data de 25 mai ai timp să depui declarația unică. În acest an, alege să o realizezi singur și fără efort cu ajutorul aplicației ContApp. Ai acces oriunde și oricând la datele tale și poți verifica în orice moment situația veniturilor și taxelor. Alege să îți faci un cont gratuit în aplicația ContApp și descoperă numeroasele beneficii!

Ce mai aștepți? Aplicația ContApp este complet gratuită și îți poate genera declarația unică în numai 5 minute!

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/contapp/completeaza-declaratia-unica-gratuit-in-cateva-minute