Facturează online cu Contazen

Tirgu Mures - 15 decembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Finante / Contabilitate

Contazen este un program de facturare online în cloud ce permite crearea instantă a facturilor, chitanțelor și avizelor, oricând și de oriunde. Programul poate fi accesat de pe orice device conectat la Internet și nu necesită instalarea unui program software.

Facturează online cu Contazen

Facturează online cu Contazen

Firma Happy Pixels se extinde în domeniul Financiar. Începând cu luna Decembrie 2014, Happy Pixels anunță lansarea pe piața din Romania a programului de facturare online Contazen. Contazen este un program de facturare online în cloud ce permite crearea instantă a facturilor, chitanțelor și avizelor, oricând și de oriunde. Programul poate fi accesat de pe orice device conectat la Internet și nu necesită instalarea unui program software.

Noul serviciu este unul simplu și rapid. Clienții pot emite facturi online de pe orice device conectat la Internet, oricând au nevoie. Acest lucru nu poate fi realizat cu un program de facturare instalat pe calculator. Contazen oferă posibilitatea de a accesa datele în orice moment, indiferent unde se află, la client, la prânz sau acasă. In acest fel clienții câștigă timp prețios, eliminând complet dependența de un singur device și de un program ce trebuie instalat. Serviciul de facturare face osibilă centralizarea emiterii facturilor de către mai mulți colaboratori, pe aceeași platformă, fără costuri suplimentare.

În plus, pentru orice firmă este important ca datele sa fie cât mai bine protejate. Fiind un program online facturile sunt salvate pe un server. Acest lucru oferă o securitate sporită a informațiilor, spre deosebire de stocarea datelor pe un calculator, când în cazul unei defecțiuni tehnice posibilitatea ca datele să fie recuperate este redusă. În schimb Contazen salvează datele clienților într-o baza de date securizată, stocată pe un server in cloud, pentru care se efectuează zilnic back-up.

Avantajele facturării online

- ușor de accesat de la orice calculator, telefon mobil sau tabletă conectate la Internet

- nu necesită instalarea unui program softwareemitere și gestionare centralizată a facturilor chitanțelor și avizelor

- disponibilitate din mai multe locațiiacces multiplu la conttoate datele introduse sunt salvate pentru a fi refolositeback-up efectuat zilnic

Programul de facturare oferă posibilitatea emiterii de facturi fiscale și proforme, dar si de chitanțe si avize. Programul este unul complet punând la dispoziție toate funcțiile necesare în acest proces:

- alocare de seriieditare sau de stornareexport in format pdf, printare directă, rapidă sau trimiterea lor prin email

- opțiune de cautare și filtraresetare cote TVAsetare monede multiple

Contazen oferă clienților săi suport tehnic gratuit, echipa stă la dispoziția utilizatorilor pentru a răspunde la orice întrebare și nelămurire privind platformă.

Emiterea facturilor nu este cea mai facilă și accesibilă pentru un antreprenor, contabil sau o companie, dar pentru că nu putem sări peste această etapă un program de facturare poate simplifica foarte mult procesul de facturare.

Facturați oricând și de oriunde!

www.contazen.ro


Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/contazen1/factureaza-online-cu-contazen