Facturi recurente de la Contazen

Targu Mures - 19 ianuarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Finante / Contabilitate, IT&C

O factură recurentă este o factură emisă unui client, periodic, la intervale de timp prestabilite. Pe Contazen poți programa emiterea automată a acestor facturi , precum și trimiterea lor pe email.

Facturi recurente de la Contazen

La doar o lună de la lansarea pe piață a programului de facturare online, în luna Decembrie a anului anterior, Contazen anunță noi îmbunătățiri, și anume posibilitatea de a emite facturi recurente.

Trimiți aceleași facturi lună de lună? Ei, bine acum îți poți eficientiza activitatea automatizând acțiunile repetitive de facturare. Contazen îți permite generarea automată a facturilor, la intervale de timp stabilite de tine, prin crearea de facturi recurente.

O factură recurentă este o factură emisă unui client, periodic, la intervale de timp prestabilite. Pe Contazen poți programa emiterea automată a acestor facturi, precum și trimiterea lor pe email. Poți genera facturi recurente dacă de exemplu ai un contract cu plata fixă lunară, cum ar fi în cazul unei chirii sau a unor servicii sub formă de abonament. Astfel, trebuie doar să setezi în cadrul platformei ca, de exemplu, în data de 21 a lunii factura să fie generată și trimisă automat pe email clientului.

Poți opta pentru o frecvență de emitere flexibilă: zilnic, săptămânal, lunar, anual sau exact după nevoile tale de facturare.

Programul de facturare Contazen este gratuit în limita a 5 documente lunare. Încearcă-l și tu!

Contazen îți oferă posibilitatea de a accesa datele de facturare în orice moment, indiferent unde te-ai afla, la client, la prânz sau acasă. În acest fel câștigi timp prețios, eliminând complet dependența de un singur dispozitiv și de un program ce trebuie instalat. Emiți facturi fiscale și proforme, dar și chitanțe sau avize, oricând și de oriunde:

- ușor de accesat de la orice calculator, telefon mobil sau tabletă conectate la Internet

- nu necesită instalarea unui program software

- emitere și gestionare centralizată a facturilor chitanțelor și avizelor

- disponibilitate din mai multe locații

- acces multiplu la cont

- toate datele introduse sunt salvate pentru a fi refolosite

- back-up efectuat zilnic

Programul este unul complet punând la dispoziție toate funcțiile necesare în procesul de facturare.

Facturează oricând și de oriunde! 

www.contazen.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/contazen1/facturi-recurente-de-la-contazen