OKTOBERFEST la CONTINENTAL HOTELS ROMANIA

BUCURESTI - 23 septembrie 2004

Comunicat tip General in Turism

Continental Hotels Romania organizeaza intre 2 si 9 octombrie Oktoberfest – saptamana gastronomiei si traditiilor germane.


OKTOBERFEST la  CONTINENTAL HOTELS ROMANIA

Hotelurile Continental din Bucuresti, Arad, Cluj, Oradea, Suceava, Tirgu-Mures si Turnu Severin va invita la o veritabila sarbatoare a preparatelor culinare germane, pe care le puteti degusta intr-un decor specific, savurand traditionala bere, in acordurile vesele ale muzicii bavareze.

Maestrii artei culinare de la Continental au creat pentru acest eveniment un meniu special, din care amintim: antreuri (salata de varza rosie cu mere, salata berlineza din peste), supe (supa concentrata cu clatite Julienne, supa germana cu mere), feluri principale (cas de carne cu salata de cartofi, ciolan cu bere, varza calita si galuste de pesmet, carnaciori bavarezi cu varza murata calita, pulpe de pui Black Forest cu galuste de cartofi), desert (budinca din branza de vaci, evantai de mere coapte cu scortisoara).

Vizitati Hotelurile Continental din Bucuresti, Arad, Cluj, Oradea, Suceava, Tirgu-Mures sau Turnu Severin si traiti adevarata distractie germana, la un Oktoberfest…Continental !

Despre Continental Hotels


Diana Sirghi
Public Relations Coordinator
dsirghi@continentalhotels.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/continental-hotels/oktoberfest-la-continental-hotels-romania