Concurs: idei de revelion la Continental Hotels!

BUCURESTI - 5 decembrie 2012

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Social, Turism, Internet

La Continental Hotels poti face Ocolul Pamantului în … 8 ore!

Concurs - Revelion 2013 Continental Hotels

Concurs - Revelion 2013 Continental Hotels

Alege sa îti petreci noaptea dintre ani în unul din hotelurile Continental din Bucuresti, Arad, Oradea, Sibiu, Tîrgu Mures, Turnu Severin sau Suceava!

Intra pe site-ul http://revelion-la.continentalhotels.ro/ dedicat petrecerii de Revelion 2013 si vezi în ce locuri poti sa faci Ocolul Pamantului în ...8 ore.

Continental Hotels organizeaza si un concurs cu tema: idei de revelion!

Te provocam sa ne spui tu cum ti-ai petrece vacanta de revelion in orasele în care sunt hotelurile Continental (respectiv Bucuresti, Arad, Oradea, Sibiu, Tîrgu Mures, Turnu Severin sau Suceava).

Posteaza ideea ta la noi pe Facebook (https://www.facebook.com/ContinentalHotelsRO) sau pe unul dintre blogurile participante în campanie: TravelGirls.ro, Nebuloasa.info , Printreranduri.eu, AugustinRadu.ro , blog.aventuria.ro , DoruPanaitescu.ro si photoblog.Zdeto.com .

Cea mai frumoasa idee, ce poate fi pusa si în practica, va fi premiata. Ideile pot fi impartasite pana pe 20 decembrie, data la care se închide concursul.

Care sunt premiile?

1. Un weekend în doi (în oricare Hotel Continental);

2. Un voucher pentru închirierea unui portbagaj suplimentar Thule Atlantis oferit de Aventuria.

3. Un tricou pentru alergare oferit de Smart Atletic.

4. Un album foto cu Pesteri din Romania 3D oferit de Doru Panaitescu.

Am primit deja multe idei interesante, pe care le-am sintetizat pe pagina noastra de facebook, iar pe de 21 decembrie vom anunta castigatorul.

Despre Continental Hotels

Continental Hotels are o traditie de peste 20 de ani pe piata turistica din Romania. Inca de la inceput obiectivele companiei au avut in vedere furnizarea de servicii hoteliere pentru segmentul turismului de afaceri.
In prezent, Continental Hotels este cel mai mare lant hotelier romanesc ce acopera piata de lux, de business si cea economy, oferind, in acelasi timp, o gama completa de servicii si pentru segmentul MICE.
Portofoliul Continental Hotels cuprinde urmatoarele branduri proprii: Grand Hotel Continental (*****), Continental Forum(****), Continental(***), Hello Hotels(**), Concerto Restaurant, Balkan Bistro, Mondo Restaurant, Victoria Club , Tekaffe. Continental Hotels detine si 4 hoteluri Ibis in Romania aflate in managementul grupului Accor.
Orasele in care Continental Hotels este prezent sunt: Bucuresti, Arad, Oradea, Sibiu, Constanta, Tirgu Mures, Drobeta Turnu Severin si Suceava, totalizand peste 1860 de camere.