Grand Hotel Continental este rasplatit de TripAdvisor cu Premiul de Excelenta pentru anul 2012

BUCURESTI - 7 iunie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate, Turism, HoReCa

„Am trait un sentiment de a fi foarte binevenit şi foarte bine îngrijit si astept cu nerabdare sa ma întorc si anul viitor”

„Acesta este un superb hotel de tip boutique care încearca sa restabileasca fosta glorie” , „Mobilierul si accesoriile sunt elegante si confortabile”, „Personalul este prietenos si extrem de amabil”,  „Am trait  un sentiment de a fi foarte binevenit şi foarte bine îngrijit si astept cu nerabdare sa ma întorc si anul viitor”.... sunt numai cateva din comentariile oaspetilor care au trecut pragul Grand Hotel Continental. 

Vizitatorii paginii TripAdvisor for Business au cotat Grand Hotel Continental la cele mai mari rating-uri, astfel incat media de rating a anului 2012 de 4.5 puncte aduce hotelului recunoasterea de catre TripAdvisor a unei realizari exceptionale.

TripAdvisor a acordat hotelui Grand Hotel Continental premiul de excelenta pentru anul 2012, cu urmatorul mesaj: ”numai cei mai buni in domeniu sunt rasplatiti cu acest premiu”.

TripAdvisor.com este un site de turism care asista clientii în colectarea de informatii de calatorie, comentarii si opinii   legate de calatorie.

Grand Hotel Continental va promova în continuare servicii de excelenta pentru oaspetii sai!

Despre Continental Hotels


Despre Continental Hotels
Grand Hotel Continental (*****),face parte din lanţul Continental Hotels cu o tradiţie de peste 20 de ani pe piaţa turistică din România. Înca de la început obiectivele companiei au avut în vedere furnizarea de servicii hoteliere pentru segmentul turismului de afaceri. In prezent, Continental Hotels este cel mai mare lanţ hotelier românesc ce acoperă piaţa de lux, de business si cea economy, oferind, în acelaşi timp, o gamă completă de servicii şi pentru segmentul MICE.
Portofoliul Continental Hotels cuprinde următoarele branduri proprii: Grand Hotel Continental, Continental Forum(****), Continental(***), Hello Hotels(**), Concerto Restaurant, Balkan Bistro, Mondo Restaurant, Victoria Club , Tekaffe. Continental Hotels deţine şi 4 hoteluri Ibis în România aflate în managementul grupului Accor.
Oraşele în care Continental Hotels este prezent sunt: Bucureşti, Arad, Oradea, Sibiu, Constanţa, Tîrgu Mureş, Drobeta Turnu Severin şi Suceava, totalizând peste 1860 de camere.

Detalii si informaţii suplimentare Mihaela Staicu (mihaela.staicu@continentalhotels.ro, 0728 666 048)