Revelion 2013 - Ocolul Pamantului in.... 8 ore!

BUCURESTI - 12 noiembrie 2012

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Social, Turism

Fisiere atasate:

brosurarevelion_2013.pdf

De Revelion, Continental Hotels pune pariu ca poate realiza Ocolul Pamantului in.... 8 ore!

Revelion 2013 - Bucuresti, Arad, Oradea, Sibiu, Drobeta Turnu-Severin, Suceava, Tirgu-Mures

Revelion 2013 - Bucuresti, Arad, Oradea, Sibiu, Drobeta Turnu-Severin, Suceava, Tirgu-Mures

Continental Hotels continua  traditia organizarii de revelioane cu tematica in toate restaurantele hotelurilor din lant. Pentru anul 2013, Continental Hotels a ales tema „All around the world”.

In conceperea programului de revelion  ne-am inspirat din tema romanului lui Jules Vernes, Ocolul Pamantului in 80 de zile si propunem o calatorie culinara si culturala prin intreaga lume in 8...ore!

Preparate exotice dar si clasice, dansuri traditionale dar si ultimile hit-uri muzicale, jocuri si concursuri...iata cateva din ingredientele noptii de revelion de care poti beneficia pentru 300 lei/ pers la Continental Forum Arad, 260 lei/ pers la Continental Forum Oradea, 440 lei/ pers la Continental Forum Sibiu, 180 lei/ pers la Continental Turnu Severin, 250 lei/ pers la Continental Suceava si Tirgu Mures. Toate hotelurile lantului Continental Hotels au creat si  pachete turistice: 600 lei/ pers la Arad, 700 lei/ pers la Oradea, 1085 lei/ pers la Sibiu, 495 lei/ pers la Drobeta Turnu Severin, 650 lei/ pers la Suceava si 750 lei la Tirgu Mures...ce cuprind 3 nopti de cazare, cu demipensiune, cina festiva de revelion si brunch de 1 ianuarie.

La Grand Hotel Continental, 5 stele, cina festiva de revelion este 760 lei/ pers. Pentru grupuri de minim 35 persoane se poate organiza New’s Year Private Party, la tariful de 450 lei/ pers, pret ce include meniu bufet, open bar si DJ.

Printre alte delicatese ce vor fi servite la cina festiva, va dezvaluim doar cateva:

Muschi de vita Rossini servit cu ciuperci de padure si tartar de cartofi cu sos Pinot Noir la Arad si Sibiu, Muschiulet de porc rulat in sunca de Parma cu legume grill aromate cu busuioc si sos blue cheese la Oradea si Tirgu Mures, Suceava si Turnu Severin, Tournedos de vita, acompaniat de piept de rata pregatit in Savoy, cartofi Rosti, ragout de ciuperci de padure si sos de rozmarin la Grand Hotel Continental in Bucuresti.

Pentru plata anticipata, pana la data de 30 noiembrie 2012 se acorda o reducere de 10%.

Informatii despre pachetele de revelion, program, conditii de rezervare si meniu se gasesc pe site-ul http://revelion-la.continentalhotels.ro/

Despre Continental Hotels

Continental Hotels are o traditie de peste 20 de ani pe piata turistica din Romania. Inca de la inceput obiectivele companiei au avut in vedere furnizarea de servicii hoteliere pentru segmentul turismului de afaceri.
In prezent, Continental Hotels este cel mai mare lant hotelier romanesc ce acopera piata de lux, de business si cea economy, oferind, in acelasi timp, o gama completa de servicii si pentru segmentul MICE.
Portofoliul Continental Hotels cuprinde urmatoarele branduri proprii: Grand Hotel Continental (*****), Continental Forum(****), Continental(***), Hello Hotels(**), Concerto Restaurant, Balkan Bistro, Mondo Restaurant, Victoria Club , Tekaffe. Continental Hotels detine si 4 hoteluri Ibis in Romania aflate in managementul grupului Accor.
Orasele in care Continental Hotels este prezent sunt: Bucuresti, Arad, Oradea, Sibiu, Constanta, Tirgu Mures, Drobeta Turnu Severin si Suceava, totalizand peste 1860 de camere.