Știai câți bani se câștigă din sprâncene? - idee de criză, meserie nouă

BUCURESTI - 12 iunie 2020

Comunicat tip General in Afaceri

Live site

Venituri noi, în vremuri noi. Aceasta trebuie să fie deviza fiecăruia dintre noi în criza economică generată de criza medicală rezultată de pandemia coronavirus.

Raluca Dănăilă alături de cursanți în dermopigmentare

Raluca Dănăilă alături de cursanți în dermopigmentare

 În video-ul pe care cei de la Contour Academy, școala unde predă Raluca Dănăilă l-au postat pe celebra rețea YouTube profitul unui dermopigmentist poate ajunge până la 6.500 euro/lună 

Raluca Dănilă

Raluca Dănăilă trainer în domeniul dermopigmentării (tatuajul semi-permanent al sprâncenelor) explică pas cu pas veniturile mari rezultate din această meserie care ia amploare în rândul femeilor din România, de la an la an.

Am contactat mai multe saloane din București și nu numai și am aflat că, într-adevar, așa cum spune și Raluca Dănăilă în video-ul postat pe YouTube, prețul mediu al unei astfel de proceduri este de aproximativ 800 lei. Ba, mai mult, în rândul specialiștilor pe care îi aleg celebritățile autohtone, prețurile pot ajunge până la 400 euro (echivantul a 2.000 lei).

Investiție mică, profituri mari

Pentru a ajunge să te bucuri de veniturile pe care o cosmeticiană din zona sprâncenelor le generează este nevoie de o investiție destul de mică. Un curs în dermopigmentare (așa cum se numește domeniul) are preț cuprins între 1.500 și 2.000 euro, eventual chiar cu un kit de început inclus. Mai departe trebuie o investiție de cateva zeci de mii de lei pentru spațiu, amenajare și o chirie. Cel mai bine se vor descurca cei care dețin un spațiu care poate fi folosit pentru o astfel de activitate, așadar fără costuri cu locația. În video-ul pe care cei de la Contour Academy, școala unde predă Raluca Dănăilă l-au postat pe celebra rețea YouTube profitul unui dermopigmentist poate ajunge până la 6.500 euro/lună, fără să fie calculate costurile cu publicitatea, chiria și taxele la stat care trebuie scăzute, așadar. Un venit de dorit pentru multe românce care lucrează cu un salariu mediu de 3.294 lei în 2020, conform datelor oferite de INS prin Agerpres.

Ce trebuie să faci pentru a deveni dermopigmentist?

Cu toate acestea, pentru a deveni dermopigmentist este nevoie de respectarea unor cerințe minime, cerute chiar de Ministerul Educației și Ministerul Muncii. Conform website-ului oficial www.contour-academy.ro este nevoie ca o persoană care își dorește să obțină dimplomă de calificare "dermopigmentist" să fi absolvit minim 8 clase obligatorii. Mai mult, este nevoie de o serie de documente, printre care copie a certificatului de naștere, copie a buletinului, aviz medical și psihologic cu mențiunea "apt pentru curs", toate depuse la sediu academiei.

Despre Contour Academy

Cursuri dermopigmentare, hairstyle, muzică, e-commerce, business.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/contour-academy/tiai-cati-bani-se-castiga-din-sprancene-idee-de-criza-meserie-noua