Contract de joint venture

Definitie Contract de joint venture

Contract specific dreptului nord-american, cu tendinta de larga raspandire in intreaga lume.Are doua intelesuri:- primul sub forma de Joint Venture Company, este de societate mixta, cu personalitate juridica- al doilea de raport contractual intre persoane fizice sau juridice, in scopul coordonarii activitatii lor pe o anumita perioada sau pentru realizarea unui obiectiv determinat, fara ca asocierea constituita sa dobandeasca personalitate juridica.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de joint venture? Propune definitie

Poze Contract de joint venture

 • Două noi centrale fotovoltaice de 757 kWp au fost finalizate de Allview și Waldevar Joint Venture la Baia Mare

  Poza: Două noi centrale fotovoltaice de 757 kWp au fost finalizate de Allview și Waldevar Joint Venture la Baia Mare

 • Mediacore şi misoft systems într-un joint venture cu scopul de a oferi soluţia Mediacore CRM

  Poza: Mediacore şi misoft systems într-un joint venture cu scopul de a oferi soluţia Mediacore CRM

 • Parc fotovoltaic Allview

  Poza: Iluminatul public al unui oraș din Maramureș va folosi energia verde produsă de centrala fotovoltaică construită de Allview și Waldevar Joint Venture

 • CEO GLAMI Ventures

  Poza: GLAMI înființează GLAMI Ventures, un fond de investiții în comerțul electronic de 5 milioane € și numește un nou CEO

 • Vezi toate pozele despre Contract de joint venture

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de joint venture.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de joint venture. Definitiile termenilor despre Contract de joint venture cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de joint venture, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de joint venture.