Contract de trust

Definitie Contract de trust

Contract de intermediere avand ca obiect un raport fiduciar referitor la drepturile patrimoniale, in virtutea caruia o persoana numita settlor, transmite un bun unei alte persoane, numita trustee, care la randu-i se obliga sa dispuna de acel bun in favoarea unei a treia persoane, numita cestui que trust (beneficiar), in conditii prestabilite. Acest contract este utilizat si in practica de comert exterior a Romaniei, mai cu seama in domeniul bancar.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de trust? Propune definitie

Poze Contract de trust

 • DOMO, 3 ani de Trusted Brand!

  Poza: DOMO, 3 ani de Trusted Brand!

 • DOMO, 4 ani de Trusted Brand!

  Poza: DOMO, 4 ani de Trusted Brand!

 • UN NOU TRUST DE TELEVIZIUNE IN ROMANIA

  Poza: UN NOU TRUST DE TELEVIZIUNE IN ROMANIA

 • TrustPort - solutii integrate de securitate

  Poza: TrustPort - solutii integrate de securitate

 • Vezi toate pozele despre Contract de trust

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de trust.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de trust. Definitiile termenilor despre Contract de trust cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de trust, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de trust.