Baloane cu…premii

BUCURESTI - 31 mai 2007

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Sambata, 2 iunie, la ora 11, are loc la Media Galaxy in Centrul Comercial Colentina, Marea Baloniada – finala concursului de indemanare in constructia si modelarea cu baloane, care a constat intr-o serie de evenimente desfasurate pe parcursul acestei primaveri.

Dupa ce a adunat sute de copii, antrenati in magia baloanelor si atrasi de momentele artistice prezentate pe scena de la Media Galaxy pe parcursul celor 4 editii de Baloniada, sambata 2 iunie, la ora 11, are loc Marea Baloniada – finala concursului de indemanare in constructia si modelarea cu baloaneunde se vor decide castigatorii!

Cei 70 de finalisti se vor intrece pentru a castiga premii importante:

Locul 1
3 premii - sisteme PC Davio: SISTEM DAVIO NAVIGATOR V4, MONITOR DAVIO CRT PLAT
Locul 2
3 premii - MICROSISTEM AUDIO MP3 LG
Locul 3
3 premii - DVD PLAYER DIVX LG

Dar, ca de fiecare data, marele castig al acestui eveniment va consta in creativitatea copiilor, spiritul de echipa si…frumusetea momentului.

Mai trebuie spus despre concursurile surpriza care vor spori deliciul publicului, asa ca nu uita sa-ti aduci si copiii pentru ca partenerii nostri: Excellence Plus, RubinKing, Alka - Zeo, Amicii, Ati Cream, Alka - Prajitura Casei, Centrul Comercial Colentina, Frutti Fresh, Corint Junior, Wind 94, Minimax TV, Itsy Bitsy FM, Doxi, Romania Libera, Prezent, Ioana Copiilor, Carticica Draga mea pentru copii, Oblique TV, Sapte Seri, Freestyle, Coffee Break, Comunicatedepresa.ro si Copilul.ro, Idieta.ro, Smartfinancial.ro, Ziare.ro, Smartpromo.ro si Smarttourist.ro, gradinite.com asigura aprovizionarea cu dulciuri si premii proaspete!

Va asteptam!

Despre Contrapunct

Contrapunct este un organizator recunoscut de evenimente cu copii pentru copii, avand experienta organizarii unor evenimente de diferite dimensiuni, atat din punct de vedere al numarului de participanti, cat si al duratei.
Bogdan Petre
www.baloniada.ro
office@contrapunct.ro