CONTRAPUNCT e la BALONIADA!

BUCURESTI - 24 februarie 2006

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Sambata 25 februarie, incepand cu ora 12.00, CONTRAPUNCT si invitatii sai vor sustine un spectacol dinamic de muzica si dans in cadrul BALONIADEI ce se desfasoara la City Mall.

CONTRAPUNCT e  la BALONIADA!

Asociatia “Copii pentru Copii”, Clubul de muzica si dans pentru copii CONTRAPUNCT si CITY MALL initiaza sambata, 25 februarie, seria de evenimente pentru copii, BALONIADA.
Show-ul se va imbina cu ineditul concurs de baloane intr-un mod dinamic si antrenant.
Gazdele acestui eveniment special dedicat atat copiilor cat si parintilor vor fi Pompilica, marele maestru al modelajului si constructiilor din baloane, Achi si Alexia, vedetele copiilor.

Concursul va fi o provacare pentru copii spre deprinderea tehnicilor de modelaj si constructie cu baloane. Evenimetul va contribui la dezvoltarea spiritului de echipa al concurentilor care, in finalul seriei de evenimente, se vor intrece, pe echipe, intr-o mare competitie de constructii gigantice din baloane.

Participantii prezenti la eveniment vor fi antrenati si in show-ul CONTRAPUNCT, un dinamic spectacol de muzica si dans cu copii.

Numeroasele concursuri vor aduce premii surpriza, atat pentru copiii ce participa la concursul de baloane, cat si pentru ceilalti participanti.

Partenerii evenimentului sunt: BDO Business Center, International Artist Management
Parteneri media: Minimax TV, Itsy Bitsy FM, Doxi, Bursa, www.desprecopii.com,www.contrapunct.ro

Despre Contrapunct

Contrapunct este un organizator recunoscut de evenimente cu copii pentru copii care poseda un portofoliu important de clienti, avand experienta organizarii unor evenimente de diferite dimensiuni, atat ca amploare a numarului de participanti, cat si ca durata.

Bogdan Petre
Director executiv
Contrapunct
0722662019