Cook Communications


Descrierea companiei Cook Communications

Note pentru editori:

Rolls-Royce

1. Rolls-Royce este o companie globală care furnizează şi sprijină sisteme de energie integrate cu utilizare la sol, pe mare şi în aer. Compania şi-a stabilit poziţii puternice pe patru pieţe globale – aerospaţiale civile, aerospaţiale de apărare, sectoarele maritim şi de energie.

2. Rolls-Royce livrează o gamă vastă de capabilităţi, care acoperă întreg ciclul nuclear, de la concept, la suportul pe întreaga viaţă al sistemului şi până la extensia vieţii acestuia. Bazându-se pe expertiza în domeniul nuclear, care include fabricarea componentelor, certificarea, managementul proiectelor, managementul lanţului de aprovizionare şi ingineria de clasă mondială, Rolls-Royce este de asemenea şi numărul unu în furnizarea de instrumente şi sisteme de control digitale pentru centralele nucleare.

3. Rolls-Royce conduce dezvoltarea Centrului de Cercetări Avansate pentru Producţia În Domeniul Nuclear al Marii Britanii, care va reuni un consorţiu industrial format din circa 30 de companii din lanţul de aprovizionare nucleară al Marii Britanii. Vor fi selectate universităţile care vor găzdui acest Centru şi care vor conduce principalele teme de cercetare.

4. În prezent, Rolls-Royce are cea mai vastă bază de expertiză în domeniul nuclear dintre toate companiile din Marea Britanie, cu circa 2.000 de angajaţi în Marea Britanie, SUA şi Franţa.

5. EDF operează cele 58 de centrale nucleare ale Franţei.EDF Energy

1. Prin combinarea lui EDF Energy cu British Energy, s-a format una dintre cele mai mari firme din domeniul energiei din Marea Britanie. Noua EDF Energy este cel mai mare producător de electricitate din Marea Britanie şi cel mai mare generator de electricitate cu emisii reduse de carbon din Marea Britanie. Prin Angajamentele noastre privind clima şi efectele sociale, am lansat cele mai mari programe de mediu şi sociale ale vreunei companii britanice.

2. Noi producem circa o cincime din electricitatea Marii Britanii prin centralele noastre nucleare, pe cărbuni şi gaz, precum şi prin termo- şi hidro-centralele şi centralele eoliene. Noi furnizăm energie pentru un sfert din populaţia Marii Britanii, prin reţelele noastre de distribuţie a electricităţii, şi furnizăm gaz şi electricitate la peste 5,5 milioane de firme şi clienţi rezidenţiali.

3. Compania noastră este un jucător cheie în proiectele naţionale de infrastructură ale Marii Britanii, inclusiv în managementul reţelelor private de electricitate care deservesc patru dintre aeroporturile Londrei precum şi Linia Ferată din Tunelul Canalului Mânecii, cea mai mare nouă linie ferată a Marii Britanii din ultimii 100 de ani, şi am publicat planuri legate de construirea a patru noi centrale nucleare în Marea Britanie.

4. EDF Energy şi British Energy angajează laolaltă aproape 20.000 de salariaţi în locaţii de pe întreg cuprinsul Marii Britanii. EDF Energy face parte din Grupul EDF, una dintre cele mai mari companii de energie din Europa.

5. EDF este partenerul oficial pentru capacităţile energetice şi partenerul de sustenabilitate al Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012 şi al Jocurilor Paralimpice.

Comunicate Cook Communications :

Vezi toate comunicatele companiei Cook Communications.