Agra Palace, cel mai bun restaurant indian din Bucuresti dupa blogul de review-uri Raluk.ro

BUCURESTI - 5 august 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Dupa experienta petrecuta la noi autorii blogului Raluk.ro au facut un review restaurantului, in urma caruia acesta a fost catalogat ca fiind cel mai bun din Bucuresti.

Agra Palace, cel mai bun restaurant indian din Bucuresti dupa blogul de review-uri Raluk.ro

Restaurantul este incapator si primitor, venind in intampinarea tuturor categoriilor de clienti. Astfel el are saloane de fumatori si nefumatori, salon pentru peteceri intime, salon de cigar & brandy, spatiu de joaca pentru copii dar si terasa cu vapori de apa.

“In interior exista spatiu pentru 100 de persoane, iar terasa care va fi curand inaugurata va avea si ea aceeasi capacitate de 100 de oameni. In plus, restaurantul beneficiaza si de un salon special de 150 de locuri pentru evenimente”, dupa cum s-a mentionat in review.

Arun Kumar, bucatarul sef al restaurantului considera ca un restaurant nu inseamna numai mancare, el trebuie sa fie in primul rand o ambianta placuta pentru clienti.

“Kumar cunoaste foarte bine acest business si il face cu pasiune, focusandu-se pe client pana la cele mai mici detalii. Am vazut cat de interesat era ca cei care ii trec pragul sa se simta bine si ca acestora sa nu le lipseasca absolut nimic. Asta cred eu ca este esenta unui business sau unui restaurant de succes. Si sunt convinsa ca in timp Agra Palace va demonstra acest lucru”. Dupa cum se afirma in review.

Punctul forte al restaurantului sunt mancarurile, capitol la care acesta ofera peste 120 de retete preparate de catre bucatarul sef Arun Kumar. Acesta reuseste sa “ imbinane o gama larga de note de la condimente deosebite indiene pana la tente de fistic sau caju acolo unde cazul”, dupa cum afirma autorii review-ului.

Restaurantul se mai remarca si prin faptul ca el nu ofera numai mancare indiana, la Agra Palace se gasesc si retete din bucatariile mexicane, tailandeze, chinezesti sau romaneasca.

Astfel la Agra Palace se gasesc manacruri precum “Mexican Burritto, Spicy Chicken Wings si Chili Chicken care sunt doar cateva dintre variantele gustoase preparate in Agra Palace.” Se mentioneaza in review.

In afara ambiantei si mancarurilor, servirea este desavarsita la Agra Palace, intrucat ospatarii fac tot posibilul sa te faca sa te simti ca acasa si sa-ti doresti sa te intorci. Acestia sunt amabili, prompti si prietenosi pentru a simti ca esti ingrijit asa cum se cuvine. Se mai afirma in review-ul Raluk.ro