O ROCHIE PE ZI vă așteaptă cu REDUCERI DE 30% DE BLACK FRIDAY!

BUCURESTI - 21 noiembrie 2012

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Dacă ești pasionată de shopping și îți dorești cu entuziasm o rochie, această zi este perfectă pentru achiziționarea ei, la un preț avantajos! Magazinul nostru www.orochiepezi.ro, îți oferă un discount de 30% la toate rochiile de pe site.

O rochie pe zi

O rochie pe zi

 ‘O rochie pe zi’ este un site dedicat în exclusivitate femeilor, ce are o serie de avantaje: Oferă consultanță gratuită profesionistă în alegerea modelului perfect, pentru ca dumneavoastră să aveți parte de cea mai bună experiență de shopping online. 

O rochie pe zi

Majoritatea dintre noi știm că anul acesta, 23 Noiembrie este o zi specială, dedicată celor mai mari reduceri din an, a ofertelor de tot felul dar și a marilor ocazii.

Black Friday este și ziua în care se dă startul cumpărăturilor pentru Crăciun. În această zi dedicată exclusiv cumpărăturilor, oamenii vor da fuga în magazine, căutând să aleagă cele mai bune reduceri, cele mai frumoase cadouri.

Pentru a evita aglomerația cauzată, noi vă recomandăm shopping-ul online. Este cel mai eficient mod de a cumpăra lucrurile dorite, chiar din fața calculatorului, la prețuri avantajoase.

Cu toate acestea, vă așteptăm pe 23.11.2012 pe site-ul nostru! Nu ratați reducerea oferită!

O rochie pe zi ’ este un site dedicat în exclusivitate femeilor, ce are o serie de avantaje: Oferă consultanță gratuită profesionistă în alegerea modelului perfect, pentru ca dumneavoastră să aveți parte de cea mai bună experiență de shopping online. În plus, consultantele noastre se pot deplasa la domiciliul dumneavoastră pentru a vă măsura. Alte avantaje ar fi acelea că produsele se vor livra gratuit în toate orașele cu sediu FanCourier și veți avea siguranța returnării rochiilor în maxim 10 zile.

Dacă de 'Black Friday' nu ați avut posibilitatea de a achiziționa rochia dorită, datorită faptului că ați avut o zi plină, avem o veste bună pentru dumneavoastră: 'O rochie pe zi' este un nou concept pe piața online din Romania și va oferă zilnic o rochie specială, cu un discount considerabil. Tot ceea ce trebuie să faceți este să așteptați ca rochia dorită să ajungă la promoție!