Parteneriat strategic intre magazinul online liveMag.ro si grupul Elka-Oktal

BUCURESTI - 8 iunie 2010

Comunicat tip General in IT&C

liveMag.ro, cel mai premiat magazin online la GPeC 2009 a incheiat un parteneriat strategic cu grupul Elka-Oktal, urmand ca aceasta colaborare sa eficientizeze procesul de distributie si logistica a magazinului.

Parteneriat strategic intre magazinul online liveMag.ro si grupul Elka-Oktal

Prin noul parteneriat liveMag.ro face un nou pas inspre cresterea calitatii serviciilor, oferind acum mai mult de 12.000 de produse din categoriile de laptopuri, telefoane mobile, camere foto, tv lcd, componente PC, jocuri dar si promotii pentru fiecare categorie in parte.

Alexandru Circei CEO-ul grupului Copimaj din care face parte magazinul liveMag.ro, a afirmat:

“In finalizarea parteneriatului au contat experienta de peste 10 ani si reputatia de care se bucura grupul Elka-Oktal in piata IT&C din Romania. Suntem siguri ca aceasta colaborare va veni in beneficiul clientului final care de acum inainte va gasi in magazinul nostru o gama mult mai larga de produse la preturi avantajoase”.

In urma incheierii parteneriatului estimam o crestere de 20-25% a numarului de comenzi lunare, urmand ca la sfarsitul trimestrului trei, impreuna cu noul partener sa ne indeplinim obiectivul, acela de a obtine una din primele 5 pozitii in piata de comert online din Romania.

“Am acceptat propunerea liveMag.ro pentru potentialul pe care il are magazinul, avand in vedere dezvoltarea rapida inca din primul an de activitate, fapt confirmat si de premiile castigate la GPeC 2009. Am cunoscut echipa pasionata si serioasa din spatele magazinului si suntem incantati de aceasta colaborare. Sunt convins ca avem toate conditiile pentru un magazin online de succes in domeniul IT&C: un site foarte bine realizat alaturi de o companie de distributie cu experienta in domeniu. Elka-Oktal Group va asigura procesarea, livrarea si garantia pentru toate comenzile efectuate pe magazinul online liveMag.ro.”

A declarat Dan Dumitrescu, Sales Manager Elka-Oktal Group

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/copimaj-srl/parteneriat-strategic-intre-magazinul-online-livemag-ro-si-grupul-elka-oktal