Cora Trade Center, prezentă la Pack Expo 2016

BUCURESTI - 6 octombrie 2016

Comunicat tip General in Afaceri, Industrie, Tehnologie

În perioada 27-30 septembrie 2016 a avut loc expoziția Pack Expo, dedicată produselor și utilajelor din industria ambalării. Divizia de packaging a companiei Cora Trade Center a fost prezentă în cadrul târgului, organizat de către Romexpo București.

Cora Trade Center, prezentă la Pack Expo 2016
 "Packexpo a fost un succes pentru CTC anul acesta." 

Daniel Coțop - managerul diviziei de ambalare Cora Trade Center

“Cele patru zile de Pack Expo au transformat România într-un punct important pe harta Europei pentru industria de packaging. Cu un public avizat și expozanți pe masură, Pack Expo a transformat Bucureștiul într-un pol reprezentativ al industriei.”, au precizat organizatorii Pack Expo 2016

Anvergura expoziției a fost confirmată și de prezența la târg a furnizorilor internaționali ai Cora Trade Center : GG Machine, Effe3ti și Mima Films. Aceștia au sosit special în România pentru a fi alături de compania Cora Trade Center,  în cadrul acestui eveniment de o importanță majoră și, bineînețeles, pentru a oferi informații practice celor interesați de produsele comercializate.

Specialiștii prezenți în cadrul standului Cora Trade Center au venit cu un strop de originalitate în prezentarea celor nouă utilaje de ambalare, prin demonstrații live de funcționalitate pentru participanții la târg.

"Packexpo a fost un succes pentru CTC anul acesta. Am avut mulți vizitatori real interesați de soluțiile pe care le putem oferi. Faptul că târgul a fost organizat în Pavilionul Central al Romexpo București și nu a coincis cu alte evenimente, a fost important, participând numai vizitatori interesați de soluții de ambalare/etichetare/etc. Soluțiile prezentate de noi: echipamentele, consumabilele combinate cu know-how-ul, au generat soluții pentru cei mai mulți dintre cei care ne-au vizitat standul. Mulțumim organizatorilor pentru munca depusă în realizarea acestui eveniment!" - Daniel Coțop, manager devizia de ambalare a Cora Trade Center

Despre Cora Trade Center

Cora Trade Center este compania clienților dedicați și axați pe eficientizarea producției și creșterea continuă a companiei lor. Prin implicare și muncă, fiecare partener al companiei beneficiază de sprijin în instalarea utilajelor și în găsirea celei mai bune soluții, indiferent de industrie. CTC este unic distribuitor al Effe3ti Italia, în România, Ungaria, Slovenia, Republica Moldova și Bulgaria.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cora-trade-center/cora-trade-center-prezenta-la-pack-expo-2016