Miniminează efortul la birou

BUCURESTI - 24 martie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

De fiecare dată când trebuie să ne organizăm arhiva de la birou ne speriem, deoarece știm cu toții cât e de dificil și cât timp ne ocupă din munca propriu-zisă. Documentele trebuie ordonate corespunzător, capsate,perforate sau îndosariate.

Miniminează efortul la birou

Soluția pentru un birou organizat și muncă eficientă  se găsește de astăzi sub egida PLUS Corporation. Capsatoare fără capse, care nu necesită un efort sporit, perforatoare eficiente, dosare care protejează în detaliu informațiile confidențiale sau ștampile securizate, dar și soluții de personalizare a documentelor de organizare proprii, pentru puțină culoare.

PLUS vine cu 3 puncte forte pe piața din România:

    Cel mai usor mod de a-ti proteja informatiile

Protejează fiecare document important cu produsele PLUS. Păstrează detaliile confidențiale doar pentru tine și partenerii tăi de încredere. PLUS te protejează. 

    Lucrezi usor și creezi inspirat

Descoperă cât e de plăcut să aduci o notă personală fiecărui mesaj transmis celor dragi sau colaboratorilor tăi. Vei aduce zâmbete și vei lăsa semnătura ta întipărită în sufletele lor. 

    Organizeaza fără efort

E atât de simplu să îți organizezi acum biroul cu produsule PLUS. Fiecare articol este făcut pentru a-ți minimiza efortul și a-ți face munca mai plăcută. Încearcă-le! 

Astfel, s-a lansat site-ul oficial PLUS Corporation România, care aduce împreună cele mai bune soluții de personalizare a mesajelor proprii, securizare a informațiilor și eficientizare a muncii la birou. Descoperiți cât de ușoară poate fi viața la birou cu produsele PLUS. 

Despre Cora Trade Center

Cora Trade Center este mereu prezentă în viața clienților săi, prin soluții personalizate, alternative, de ultimă generație și metode pliate pe nevoile acestora. Peste 1000 de clienți din toată țara au beneficiat, de-a lungul celor 10 ani de existență, de experiența CTC și dorința continuă de perfecționare. Cora Trade Center înseamnă specialiști în domeniu, soluții pentru toate problemele clienților și sprijin în dezvoltarea companiilor!