Soluții pentru ambalare, live la Romexpo

BUCURESTI - 1 septembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie, Tehnologie

În perioada 27-30 septembrie 2016, Romexpo București organizează cel mai mare târg din România, dedicat industriei de ambalare - Packexpo.

Soluții pentru ambalare, live la Romexpo

În cele 4 zile de târg vor fi expuse utilaje de ambalare profesionale și consumabile specifice acestora. Vizitatorii vor avea parte de demonstrații live, interacțiune constantă cu specialiștii și soluții complete pentru liniile de producție.

De demonstrații live ale utilajelor prezente la eveniment vor avea parte și cei care trec pragul standului Cora Trade Center (CTC). Expozantul va prezenta o gamă variată de utilaje și materiale de ambalat ale unor branduri renumite internațional, care reduc considerabil costurile și cantitatea de ambalaj utilizată: GG Machine, Effe3Ti, Pactur, Transpak, Haloila sau Elena Marchetti, Mima Filma și Linder Seevetal.

Compania aduce în prim plan, în 2016, platforma special lansată în acest an, pentru prezentarea utilajelor pe care le comercializează la nivel național, www.utilajeambalare.ro. Platforma a apărut la cererea clienților companiei, urmărind prezentarea unei varietăți de soluții pentru eficientizarea la maxim a proceselor de ambalare din cadrul companiilor acestora.

Cora Trade Center oferă soluții personalizate pentru partenerii lor, încă de la lansarea diviziei de ambalare, a căror portfoliu acoperă domenii variate de producție: companii din industria alimentară și a băuturilor, producători de mobilă, producători de materiale de construcții, etc.

Despre Cora Trade Center

CTC a fost înființată în anul 2005, aducând pe piață o varietate de servicii complementare, menite pentru a satisface cât mai multe nevoi ale clienților companiei. Printre acestea se numără comercializarea de produse de birotică și papetărie, tipografia, mobilierul pentru birou, instrumentele de scris - de lux, produsele de curățenie, consumabilele IT sau service-ul IT.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cora-trade-center/solutii-pentru-ambalare-live-la-romexpo