7.500 de tineri la a patra editie JOBfest

BUCURESTI - 13 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Pe 6 si 7 Noiembrie la Cercul Militar a avut loc cea de-a patra editie JOBfest. Peste 7.500 de tineri au fost prezenti in cele doua zile ale evenimentului. Site-ul www.jobfest.ro a inregistrat un numar record de vizitatori in perioada desfasurarii targului: peste 10.552 vizitatori unici, atat din Bucuresti cat si din tara. Targul de joburi s-a adresat studentilor, absolventilor si tinerilor cu o experienta de 1 – 5 ani pe piata fortei de munca.

7.500 de tineri la a patra editie JOBfest

In timp ce in prima zi a evenimentului au participat peste 3.000 de tineri, in cea de-a doua zi aproape 4.500 de studenti si tineri profesionisti au vizitat standurile celor 50 de companii pentru a-si gasi un loc de munca sau pentru a avansa in cariera. Si la aceasta editie cele mai populare domenii au fost: Marketing, Resurse Umane, Vanzari, PR, Mass-Media, Financiar-Contabil si IT&C. Tinerii si-au manifestat preponderent interesul pentru companiile dinamice si pentru joburi provocatoare, in care isi pot manifesta pregatirea teoretica si, mai ales, creativitatea.
Una dintre atractiile evenimentului a constat in prezenta in cele doua zile ale targului a vedetelor Antena 1 si Radio ZU. Realizatorii matinalului de la Antena 1: Razvan si Dani si de la Radio ZU: Buzdugan si Morar au venit la standul Intact in prima zi a targului pentru a le sugera tinerilor ca o cariera in televiziune si radio nu este atat de departe de ei. Acestia le-au transmis candidatilor interesati de mass-media atuurile unui tanar profesionist: ambitie, perseverenta, daruire si curaj. A doua zi Lucian Mandruta le-a insuflat tinerilor prezenti la eveniment pasiunea pentru domeniul sau: o cariera de 20 de ani in mass-media e doar un inceput pentru profesionistul de televiziune.
Editia online a JOBfest va fi deschisa vizitatorilor pe www.jobfest.ro pana la sfarsitul anului, unde ii asteapta peste 200 de angajatori de renume si peste 800 de job-uri active.
“Vom organiza urmatoarea editie a JOBfest in primavara anului viitor si analizam extinderea evenimentului pentru anul urmator si in alte orase din provincie. In ciuda anuntatei recesiuni economice, angajatorii raman foarte activi la targurile de cariera generaliste si puternic mediatizate precum JOBfest, intrucat apreciaza tot mai mult beneficiile importante de imagine si de branding de angajator castigate in urma fiecarei editii”, anunta Mihai Manole, directorul executiv al Perform HR, planurile companiei pentru anul urmator.
Targul JOBfest este organizat de Perform HR, companie de selectie si recrutare de personal specializat in domenii precum: Financiar, Contabilitate, BPO-Outsourcing, Vanzari, Media si IT. Evenimentul are ca partener de organizare si promovare Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/core-target-media/7-500-de-tineri-la-a-patra-editie-jobfest