Arhitectul britanic David Adjaye a câştigat premiul “House of the Year” (Casa Anului) în concursul People’s Choice pentru proiectul campusului de la SKOLKOVO

BUCURESTI - 26 octombrie 2010

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

Pe 28 octombrie, de la 17:00 la 20:00, la Hotel Intercontinental, QS va aduce la Bucuresti cele mai mari scoli de business din intreaga lume, pentru a prezenta ofertele de programe Full-time sau Executive MBA. SKOLKOVO, Şcoala de Management din Moscova, o şcoală de business de nouă generaţie are un campus unic fiind una dintre cele mai remarcabile institutii studentesti de pe planeta.

Arhitectul britanic David Adjaye a câştigat premiul “House of the Year”  (Casa Anului) în concursul People’s Choice pentru proiectul campusului de la SKOLKOVO

Campusul este situat la periferia Moscovei pe un teren enorm de 26 de hectare şi a fost proiectat de un tânăr arhitect britanic, David Adjaye, şi personifică caracterul inovator şi progresiv al şcolii. De-a lungul mai multor ani, acest proiect, care a fost conceput şi implementat de grupul de membri fondatori, a făcut mai mult decât să capete o formă reală şi a devenit una din cele mai remarcabile structuri arhitecturale din Moscova de astăzi.

În mai 2010, campusul SKOLKOVO a câştigat premiul “House of the Year” (Casa Anului) în concursul People’s Choice, la care au participat mai mult de 6.000 de persoane prin vot online. Primii studenţi au început să studieze şi să locuiască în campus în septembrie 2010.