Burse in valoare de $1,600,000 – descopera cel mai nou centru de inovatie si business al planetei

BUCURESTI - 25 octombrie 2010

Comunicat tip General in Sanatate

Pe 28 octombrie, de la 17:00 la 20:00, la Hotel Intercontinental, QS va aduce la Bucuresti cele mai mari scoli de business din intreaga lume, pentru a prezenta ofertele de programe Full-time sau Executive MBA. SKOLKOVO, Şcoala de Management din Moscova, reprezintă proiectul comun al unor oameni de afaceri internaţionali, care şi-au unit eforturile pentru a crea o şcoală de business de nouă generaţie de la zero.

Burse in valoare de $1,600,000 – descopera cel mai nou centru de inovatie si business al planetei

Proiectul Şcolii de Management din Moscova, SKOLKOVO este îndeplinit de parteneriatul guvernamental-privat din cadrul Education Foreground National Project (Proiectului Naţional Prioritar al Educaţiei). Proiectul este finanţat de investitori privaţi şi nu utilizează resurse din bugetul guvernamental. Preşedintele Federaţiei Ruse, Dmitry Anatolyevich Medvedev, este preşedintele Consiliului Consultativ Internaţional al SKOLKOVO.

Printre scolile participante la QS World MBA Tour, se numara : IE • Hult International Business School •TASMAC London School of Business • IESE • Vlerick Leuven • Kent Business School • INSEAD • Maastricht School of Management si multi altii ce vor oferi tinerilor romani cu experienta profesionala de cel putin trei ani posibilitatea sa urmeze programe MBA in Rusia, SUA, Marea Britanie, Franta, Spania, Austria, Olanda sau Germania.

QS impreuna cu scolile participante la World MBA Tour ofera burse in valoare de $1,600,000. Doar participantii la targul World MBA Tour pot aplica pentru Bursele QS, astfel ca profesionistii interesati pot profita de ocazie participand la evenimentul organizat pe 28 octombrie la Bucuresti.