SKOLKOVO in Romania - Prezentarea celui mai nou centru de inovatie si business al planetei

Locul desfasurarii: Hotel Intercontinental

Organizator: Skolkovo School of Management

SKOLKOVO in Romania - Prezentarea celui mai nou centru de inovatie si business al planetei

Pe 28 octombrie 2010, de la 17:00 la 20:00, la Hotel Intercontinental, QS va aduce la Bucuresti cele mai mari scoli de business din intreaga lume, pentru a prezenta ofertele de programe Full-time sau Executive MBA. SKOLKOVO, Şcoala de Management din Moscova, reprezintă proiectul comun al unor oameni de afaceri internaţionali, care şi-au unit eforturile pentru a crea o şcoală de business de nouă generaţie de la zero.

Proiectul Şcolii de Management din Moscova, SKOLKOVO este Ă®ndeplinit de parteneriatul guvernamental-privat din cadrul Education Foreground National Project (Proiectului Naţional Prioritar al Educaţiei). Proiectul este finanţat de investitori privaţi şi nu utilizează resurse din bugetul guvernamental. Preşedintele Federaţiei Ruse, Dmitry Anatolyevich Medvedev, este preşedintele Consiliului Consultativ Internaţional al SKOLKOVO.

Şcoala de Management din Moscova, SKOLKOVO reprezintă proiectul comun al unor oameni de afaceri ruşi şi internaţionali, care şi-au unit eforturile pentru a crea o şcoală de business de nouă generaţie de la zero. Bazându-se pe cunoştinţele practice, Şcoala de Management din Moscova s-a dedicat formării de lideri care intenţionează să implementeze cunoştinţele lor profesionale pe fundalul unor pieţe cu o dezvoltare rapidă. SKOLKOVO este definită de: angajamente de conducere şi afaceri, axarea pe pieţele cu o dezvoltare rapidă, o abordare inovatoare faţă de metodele educaţionale.

Olesya Kuzminskaya
Olesya_Kuzminskaya@skolkovo.ru
+7 903 777 97 80

Participare: Intrare libera