Vinul.ro: Jurnalism online de nisa premiat la nivel international de FIJEV

BUCURESTI - 29 octombrie 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Federatia internationala a jurnalistilor si scriitorilor de vin (FIJEV) a oferit ieri un “Premiu Special” echipei Vinul.ro, pentru calitatea organizarii concursului “Premiile de excelenta”. Premiul, inmanat de catre trezorierul FIJEV, Yves Paquier, a fost insotit de felicitarile si urarile de “viata lunga” ale intregului consiliu director al Federatiei.

Vinul.ro: Jurnalism online de nisa premiat la nivel international de FIJEV

Ceea ce faceti voi aici este un gest extrem de curajos, in conditiile in care publicatia voastra depinde, intr-o oarecare masura, de publicitatea platita de catre producatorii de vin. Mai mult, un asemenea gest ar fi considerat drept curajos in oricare dintre tarile din Vest.Sa nu credeti ca aceasta diploma este genul de premiu pe care FIJEV il imparte in stanga si-n dreapta, dimpotriva: este primul premiu special pe care l-am oferit in acest an.

Dupa cea de-a doua editie, as rezuma experienta mea la acest concurs intr-un mod foarte simplu: este un concurs la care merita sa vii si pentru care merita sa stai, chiar si o saptamana. Totul este la inaltimea concursurilor internationale, insa accentul pus pe informatia corecta transmisa catre consumator face marea diferenta dintre Premiile de Excelenta si celelalte concursuri”, a spus Yves Paquier, cu ocazia inmanarii dimplomei FIJEV.