DCSH Outlet – dcsh.ro participa la Black Friday 2014, pe 21 noiembrie, acum cu REDUCERI INCREDIBILE de pana la 70% pentru electrocasnice si nu numai!

BUCURESTI - 20 noiembrie 2014

Comunicat tip General in Afaceri

Live site

Black Friday 2014 va intampina clientii cu reduceri incredibile la electrocasnice, plus multe alte surprize care vor fi lansate in perioada 21 noiembrie 2014 si care vor continua pana in noaptea de 24 noiembrie, in limita stocului disponibil.

DCSH Outlet – dcsh.ro participa la Black Friday 2014, pe 21 noiembrie, acum cu reduceri incredibile de pana la 80% pentru electrocasnice si nu numai!

DCSH Outlet – dcsh.ro participa la Black Friday 2014, pe 21 noiembrie, acum cu reduceri incredibile de pana la 80% pentru electrocasnice si nu numai!

DCSH Outlet va aduce reduceri semnificative pentru cumparaturi destepte, care vor culmina pe 21 noiembrie 2014, asa ca nu mai pierdeti timpul!

La DCSH Outlet veti gasi reduceri electrocasnice resigilate, refurbished sau second hand .

Inscrie-te chiar acum pe DCSH Outlet – dcsh.ro accesand pagina www.dcsh.ro si poti beneficia de reducerile noastre.

De ce sa investesti o avere in produsele dorite ?

Alege DCSH Outlet si, pe langa bani, vei economisi energie si timp.

Despre coreitsolutions

Aici gasiti intotdeauna produse dintre cele mai diverse, la preturi imbatabile.
Va punem la dispozitie o gama larga de produse, de la electrocasnice, calculatoare, laptopuri, servere, microsoft software, workstations, retelistica, ups, pos, imprimante, tablete, monitoare pana la componente & accesorii resigilate, second hand si produse refurbished.
Produsele noastre pot sustine atat nevoile unei companii, cat si ale unei personanei fizice. Ne definesc diversitatea, preturile accesibile si calitatea produselor. Noi suntem garantia unei alegeri inspirate .

Taguri: dcsh.rodcsh outlet
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/coreitsolutions/dcsh-outlet-dcsh-ro-participa-la-black-friday-2014-pe-21-noiembrie-acum-cu-reduceri-incredibile-de-pana-la-70-pentru-electrocasnice-si-nu-numai