Depozitul de calculatoare second hand - DCSH.ro participa la Black Friday 2013 pe 22 noiembrie cu reduceri REALE care vor ajunge la 80%

BUCURESTI - 18 noiembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Tehnologie, Retail, Internet

Live site

Surprizele de Black Friday vor veni mai devreme si astfel, perioada reducerilor va incepe pe 22 noiembrie 2013 si va continua pana in noaptea de 24 noiembrie, in limita stocului.

DCSH.ro participa la Black Friday 2013

DCSH.ro participa la Black Friday 2013

Desi clientii dcsh.ro sunt obisnuiti cu cele mai bune oferte din piata, acestea vor culmina vineri, 22 noiembrie, de Black Friday, o zi in care dcsh.ro va avea REDUCERI semnificative pentru cumparaturi destepte.

La Depozitul de calculatoare second hand - dcsh.ro veti gasi reduceri Black Friday la calculatoare, monitoare, laptop-uri si electrocasnice resigilate, refurbished sau second hand .

Va puteti inscrie la Black Friday DCSH.RO accesand pagina www.dcsh.ro/black-friday .

Reduceri de minim 15% veti gasi si in perioada 18 - 22 noiembrie la toata gama de calculatoare, monitoare, laptop-uri, electrocasnice si componente calculator second hand, refurbished sau resigilate .

Despre coreitsolutions

Depozitul de Calculatoare Second Hand (www.dcsh.ro) este un magazin online specializat in vanzarea de calculatoare, laptop-uri, componente, monitoare second hand si electrocasnice la cele mai bune preturi. Ofertele sunt destinate atat utilizatorului final, cat si resellerilor din Romania. Comenzile pot fi efectuate in toata tara, ajungand la destinatar in cel mai scurt timp.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/coreitsolutions/depozitul-de-calculatoare-second-hand-dcsh-ro-participa-la-black-friday-2013-pe-22-noiembrie-cu-reduceri-reale-care-vor-ajunge-la-80