Magia dansului oriental intr-un spectacol de exceptie!

BUCURESTI - 9 august 2007

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Compania de teatru-dans 'Celestial Belly Dancers' merge la COSTINEŞTI cu spectacolul de dans oriental 'O POVESTE DIN CELE 1001 DE NOPŢI'. Spectacolul va avea loc sâmbătă 11 august 2007, începând cu orele 22:30, la Teatrul de Vară din Costineşti.

Lumea misterioasă a celor o mie şi una de nopţi îşi deschide porţile pentru a vă face părtaşi la o poveste despre iubire în care dansul magic oriental are puterea de a descifra ritmurile secrete ale universului. Acţiunea spectacolului este o adaptare după poveştile faimoasei Seherezada: un calif, un harem irezistibil, senzualitate, voluptate, umor spumos şi o revelaţie care face ca magia să intre cu drepturi depline în viaţa personajelor.

Compania 'Celestial Belly Dancers' (Bucureşti) a fost înfiinţată în anul 2004, la iniţiativa coregrafei Cristina Bauer şi a susţinut până acum spectacole şi reprezentaţii în România (Bucureşti, Braşov, Tulcea, Iaşi, Cluj şi Câmpina) şi Slovenia (Celje). Spectacolul de teatru-dans 'O poveste din cele 1001 de nopţi' este prezentat de o trupă compusă din 14 dansatoare şi 4 actori profesionişti.
„Prin intermediul acestui spectacol dorim să aducem în viaţa spectatorilor noştri un strop din magia culturii orientale şi mai ales a dansului de tip belly dance, cunoscut la noi în ţară ca dansul din buric. Acest dans străvechi considerat magic amplifică senzualitatea, dinamismul, pasionalitatea şi misterul feminin, încântând totodată sufletul cu emoţii artistice autentice”, declară regizorul spectacolului, George Adamescu.

Despre Coremi

O POVESTE DIN CELE 1001 DE NOPŢI - un spectacol unic încărcat de filosofia şi ritmurile orientale! Veţi fi vrăjiţi de senzualitatea şi graţia dansatoarelor, de costumele lor fermecătoare cu voaluri şi monezi, de ritmurile divine ale muzicii; veţi trăi alături de calif (personajul principal al poveştii) momentele de graţie şi revelaţie care i-au transformat viaţa şi i-au salvat regatul!

PR manager: Irina Duţă 0723 120 721
Web: www.bellydancers.ro
Email: celestial_bellydancers@yahoo.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/coremi/magia-dansului-oriental-intr-un-spectacol-de-exceptie