Dragoş Mânzăţeanu, Director de creaţie Coriolan, va înmâna premiul pentru Cel mai bun spectacol în cadrul Galei Premiilor Operelor Naţionale

Iasi - 7 iunie 2013

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Industrie, Monden / Lifestyle, CSR

Live site

Sâmbătă, 8 iunie 2013, de la ora 21.00, în Sala Mare a Teatrului Naţional din Iaşi, pentru prima dată în România va avea loc Gala Premiilor Operelor Naţionale, o manifestare iniţiată de Beatrice Rancea, ce se doreşte a deveni tradiţie.

Dragos Manzateanu - Director de creatie Coriolan

Este o adevărată bucurie ca, prin Coriolan – brandul nr. 1 în verighete şi inele de logodnă, să putem susţine arta şi cultura românească – adevăratele noastre comori.

Dragoș Mânzățeanu, Director de creație Coriolan

În calitate de sponsor al Operei Naţionale din Iaşi prin brandul de bijuterii Coriolan, Dragoş Mânzăţeanu va fi cel care va oferi premiul cel mare, pentru cel mai bun spectacol de operă, în faţa a peste 300 de invitați de seamă din mediul artistic și nu numai.

Dragoş Mânzăţeanu (34) este director de creaţie şi design al companiei Coriolan, una dintre cele mai prestigioase companii producătoare de bijuterii din România.

"Opera înseamnă, poate mai mult ca niciodată un spectacol preţios, în adevăratul sens al cuvântului. În spatele a ceea ni se dezvăluie pe scenă, ca un colier strălucitor, există o întreagă echipă de artizani profesionişti care şlefuiesc intens, ore în şir, reprezentaţia perfectă", a afirmat Dragoș Mânzățeanu, Director de creație Coriolan.

Sponsorizarea oferită către Opera Naţională din Iaşi face parte din programul de CSR (responsabilitate socială corporativă) Coriolan, stabilit încă din 2011, care are în vedere susţinerea artei şi a culturii româneşti, precum şi susţinerea tinerilor prin internshipuri, traininguri şi activităţi de turism educaţional.

Gala Premiilor Operelor Naţionale este un eveniment cultural de excepție, inițiat de Opera Națională Română Iași și organizată în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași și Consiliul Județean Iași, ce va fi preluat și transmis în direct de Televiziunea Română și Radio România Cultural.

Despre Coriolan

Născut în Iaşi, Coriolan este brandul românesc numărul 1 în verighete şi inele de logodnă. Cu o fabrică proprie și tehnologie de ultimă generație, magazine proprii în București și Iași și un portofoliu de peste 80 de distribuitori în toată țara, Coriolan este o companie de încredere, care a făcut fericite peste 70.000 de cupluri care poartă acum verighete și inele de logodnă, clienți de-a lungul celor 17 ani de activitate.

Taguri: coriol
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/coriolan/dragos-manzateanu-director-de-creatie-coriolan-va-inmana-premiul-pentru-cel-mai-bun-spectacol-in-cadrul-galei-premiilor-operelor-nationale