FITNESS CAFFE - acum si in Romania !

Constanta - 4 iunie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

FITNESS CAFFE un produs 100% NATURAL cu o formula unica , marca inregistrata , realizat de Institutul GVM i.e. - Italia , te ajuta sa \' FII IN FORMA \'

Aceasta cafea este un produs 100% natural obtinut din boabe de cafea atent selectionate , prajite si rasnite , in amestec cu 16 plante medicinale proaspete si sanatoase , recunoscute de comunitatea stiintifica pentru beneficiile lor asupra organismului unman .

Contine :ceai verde , ginger , portocale dulci si amare , scortisoara , radacina de lemn dulce , curcuma , nucsoara , yerba mate , menta , anason verde , anason chinezesc stea , rodiola rosea , cuisoare , lamaie , verbina , coriandru .

Nu este acidulata , este delicioasa si poate fi consumata indulcita sau amestecata cu aperitive fara alcool
Poate fi preparata ca si cafeaua normala ( la ibric , la filtru , expresso ) , fiind mai aromata si mai delicioasa .

Este cel mai usor mod si cea mai ieftina metoda de a va pastra forma fizica , controlandu-va si mentine greutatea corporala , prin simpla inlocuire a cafelei de zi cu zi cu 2 - 3 cesti de FITNESS CAFFE .

Despre S.C. CORTEX LTD SRL

FITNESS CAFFE este comercializata in Romania de catre firma noastra in calitate de DISTRIBUITOR AUTORIZAT al firmei KARAT PRINT srl , companie ce este licentiata de catre GVM i.e.-Italia ca si IMPORTATOR UNIC pentru Romania , Bulgaria si Moldova .
Tel/fax : 0241513534 , mobil : 0722258261 , Leonard RADU-Director executiv
cortex.print@yahoo.com