cortex    

Comunicate de presa si evenimente pe tema cortex

 • cortex. .

  cortex

  Cluj-Napoca, Cluj - 2 May 2018

  Comunicat de Transart S.R.L.

  ... cortex - platformă pentru dezvoltarea business-ului colaborativ producător-distribuitori este rezultatul experienței acumulate în peste 14 ani de proiecte ce presupun colectarea de date direct din sistemul ERP instalat la ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: business intelligence , fmcg , distributie , transart , cortex , traditional-trade

  Vezi toate comunicatele de presa despre cortex

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul cortex.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la cortex. Informatiile despre cortex cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul cortex, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la cortex, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.