IQBox – un concept store creat pentru client

BUCURESTI - 16 august 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Tehnologie

Creativa, prietenoasa, onesta si, nu in ultimul rand, sofisticata si high-tech – acestea sunt atributele ce descriu atmosfera din noul concept store IQBox din complexul comercial Sun Plaza din Bucuresti.

IQBox – un concept store creat pentru client
 Pretuim relatiile indelungate, bazate pe incredere si respect drept pentru care ne angajam sa oferim clientilor nostri in permanenta informatii corecte si complete.

Lefteris Koklas, Executive Manager Cosmos Mobile

Magazinul, detinut de Cosmos Mobile - distribuitorul GSM al operatorului telecom COSMOTE, a parcurs un proces de rebranding ce i-a modificat atat decorul, cat si structura.

Spatiul de expunere a fost reorganizat pentru a raspunde cat mai bine nevoilor clientilor sai, imbinand utilul cu placutul.

Cu o suprafata de aproximativ 50 de metri patrati, magazinul permite accesul facil in interior datorita celor 2 intrari.

Panourile tematice (telefoane, accesorii pentru telefoane, gadgeturi utile ori haioase) ajuta clientii sa identifice cu usurinta produsele de care au nevoie, dar si sa compare optiuni. Pentru o eficienta sporita, biroul pentru incheierea sau reinnoirea abonamentelor si caseria au fost amplasate astfel incat sa fie usor accesibile, indiferent de intrarea folosita.

De asemenea, cei care vor trece pragul noului concept store vor beneficia de consultanta individuala. In acest sens a fost amenajat un birou special la care acestia pot discuta pe indelete cu unul dintre angajatii magazinului pentru a decide care este cel mai potrivit gadget sau cel mai avantajos abonament.

In amenajarea magazinului a fost folosita cu predilectie sticla, in combinatie cu lemn. Acestea au contribuit la crearea unei atmosfere deopotriva moderna, deschisa si dinamica, menita sa incurajeze interactiunea clientilor cu reprezentantii IQBox. Designul original si inovativ este completat de pata de culoare adusa de corpurile de iluminat mov, culoarea brandului IQBox, suspendate de tavanul incaperii.

“Scopul acestui rebranding este sa cream un spatiu original si optimist pentru clientii nostri, o lume dedicata inovatiei si designului, un loc in care solutiile “out of the box” sunt in elementul lor. De asemenea, intrucat pretuim relatiile indelungate, bazate pe incredere si respect, ne angajam sa oferim clientilor nostri in permanenta informatii corecte si complete”, a declarat Lefteris Koklas, Executive Manager Cosmos Mobile, compania ce detine brandul IQBox.

Despre IQ BOX

Cosmos Mobile este partener principal al operatorului de telecom COSMOTE. Cu o experienta considerabila pe piata de telecomunicatii din Grecia si o prezenta de peste 7 ani in Romania, conducerea Cosmos Mobile a implementat cu succes strategii inovative, adaptate pietei romanesti.

Investitiile permanente in dezvoltarea unei oferte de produse telecom personalizate si variate au transformat compania in distribuitorul de produse prepaid cu cea mai rapida crestere de pe piata nationala.

Recent, Cosmos Mobile si-a extins serviciile si in online, lansand shop-ul virtual de telefoane si accesorii www.iqbox.ro. Vizitatorii acestuia vor avea posibilitatea de a analiza si compara produsele, dar si de a se mentine la curent cu noutatile si promotiile prin abonare la newsletter.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cosmos-mobile/iqbox-un-concept-store-creat-pentru-client