DIANA DONDOE - top model international

BUCURESTI - 14 aprilie 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Pe data de 20 Aprilie 2008 top modelul international DIANA DONDOE revine in tara cu ocazia sarbatorilor Pascale. Diana se intoarce in Romania dupa o lunga perioada petrecuta la New York si Paris, timp in care a lucrat cu cele mai mari nume ale modei internationale in materie de creatie si fotografie. Balenciaga, Prada, Chanel sau Donna Karan sunt doar cateva.

Cea mai recenta campanie a Dianei Dondoe este cea realizata pentru brand-ul italian La Perla, a carui imagine si este pentru doi ani in excusivitate. Campania La Perla include atat segmentul de pret a porter cat si cel de lenjerie intima. In timpul vizitei in tara, Diana isi va vizita familia si va participa la cateva evenimente mondene in capitala, la care deja si-a confirmat prezenta.

La inceputul acestei primaveri management-ul Dianei va lansa si site-ul www.dianadondoe.ro. Pe aceasta pagina fanii vor putea afla mai multe detalii despre viata si cariera idolului lor, dar in acelasi timp vor avea si ocazia de a interactiona cu ea. Portalul online dedicat Dianei Dondoe va reprezenta o noutate pentru Romania, avand un design si o galerie aparte. Aici se vor prezenta in premiera fotografii realizate de artisti celebri.

Despre CPP MANAGEMENT CONSULTANTS LTD

Diana Dondoe este unul din putinele manechine de origine romana cotate in segmentul de top la nivel international. De-a lungul carierei Diana a pasit pe podium purtand creatiile celor mai renuminte case de moda din lume, printre care amintim Givenchy, Calvin Klein, Chloe, Sonia Rykiel, Ungaro, Mark Jacob, Dolce Gabbana sau Chanel. Frumusetea ei aparte si alura exotica au propulsat-o in topul preferintelor creatorilor de moda.
Giani Portmann, Manager
Tel: 0314058936
Fax: 0314214683
Email office@dianadondoe.ro

office@cpp-mc.com