GRAND PRIX ONE si in Romania

BUCURESTI - 1 februarie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Compania de dezvoltare imobiliara SOUTH PACIFIC anunta organizarea in data de 3 Februarie 2008 a unui referendum la nivelul orasului SNAGOV privind aprobarea constructiei proiectului GRAND PRIX ONE, un complex unic in Europa Centrala si de Est.

Grand Prix One este un concept international dezvoltat de compania italiana cu acelasi nume, in prezent fiind in constructie patru astfel de proiecte in Europa si Orientul Mijlociu. Campionul de Formula 1 Jarno Trulli este unul din creatorii conceptului Grand Prix One, acesta fiind implicat in mod activ in dezvoltarea proiectelor.

Cu o suprafata totala de 227,000 mp, complexul Grand Prix One va include 60,000 mp dedicati unor galerii de shopping si 40,000 mp pentru restaurante, cafenele, locuri de joaca pentru copii precum si o cladire de birouri. Complexul va include si un circuit auto, precum si o suprafata de peste 5000 mp care va include showroom-uri auto. Circuitul auto va fi folosit si pentru competii nationale si internationale auto si moto.

Grand Prix One aduce in premiera in Romania si conceptul de outlet shopping pe segmentul de produse de lux , incluzand magazine ale marilor marci de lux internationale. Categoriile de produse: moda, accesorii, parfumerie, bijuterii, ceasuri, cadouri.

Valoarea investitiei depaseste 250 milioane Euro si va crea peste 2000 de locuri de munca, contribuind astfel la dezvoltarea economica a intregii zone in care va fi amplasat. Se estimeaza un numar de 5 milioane de vizitatori anual.

Proiectul Grand Prix One Romania beneficiaza si de un site de prezentare www.gp1romania.ro

Despre CPP MANAGEMENT CONSULTANTS LTD

South Pacific Group este rezultatul unei colaborări unice între două companii australiene de success, specializate pe de o parte în servicii financiare internaţionale şi, pe de altă parte, în proiecte şi construcţii de mare anvergură. Compania are in derulare o serie de proiecte rezidentiale de tip premium localizate in Pipera / Tunari. Detalii complete despre South Pacific puteti gasi accesand site-ul companiei www.southpacific.ro
Oliver Petcu