LUXURY day – evenimentul industriei de lux din Romania

BUCURESTI - 2 septembrie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

CPP Management Consultants Ltd organizeaza in data de 14 Septembrie, orele 11:30, la Hotelul Ramada Bucharest North, evenimentul LUXURY day.

Evenimentul va reuni personalitati din lumea afacerilor – reprezentanti ai marcilor de lux, investitori interesati de diferite sectoare ale acestei industrii -, VIP-uri si jurnalisti specializati in presa economica.

CPP Management Consultants va anunta cu aceasta ocazie datele celui mai recent studiu de piata realizat pe industria de lux din Romania, prezentand in acelasi timp tendinte si oportunitati pentru fiecare segment al industriei de lux inclus in acest studiu: moda, accesorii, hotelarie, SPA, auto, tech, specialized retail, vinuri si bauturi fine. De asemenea, reprezentanti ai fiecarui segment de business vor prezenta perspectivele lor in ceea ce priveste piata produselor de lux, insistand asupra problemelor cu care se confrunta. Alte subiecte abordate vor fi: impactul falsurilor asupra pietei, franciza vs multibrad, marci interesate de piata locala. Vor fi de asemenea comunicate rezultatele anchetelor realizate de CPP asupra problemei produselor contrafactue, si, in premiera va fi anuntat TOP 10 LUXURY – topul celor 10 romani consumatori de produse sau servicii de lux, atat la nivel local cat si international.

In locatia evenimentului, fiecare marca de lux participanta isi va amenaja un spatiu exclusiv de prezentare.

Lista reprezentantilor brandurilor participante la eveniment si a vorbitorilor va fi disponibila pe data de 7 septembrie pe Luxury Blog – www.cpp-mc.com/blog.

Taxa de participare la eveniment este de 350 de Euro fara TVA, platita in lei la cursul zilei, in contul CPP. Taxa nu este aplicabila reprezentantilor media si nici reprezenantilor companiilor ce detin branduri de lux pe piata romaneasca.

Despre CPP MANAGEMENT CONSULTANTS LTD

CPP Management Consultants este singura companie central si est europeana specializata in industria de lux, pe toate segmentele acesteia, care actioneaza ca o interfata intre brandurile de lux internationale si investitori privati si institutionali interesati in a dezvolta o afacere in acest domeniu (prin franchising, contracte de management, multibrand, concepte retail etc).
Florin Ionescu
0723.053.852
031 4190154
0727.736.802
florin.ionescu@cpp-mc.com