LUXURY DAY

BUCURESTI - 22 ianuarie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Aflata in al cincilea an de activitate, CPP Management Consultants Ltd, singura companie de consultanta central si est europeana specializata in industria de lux, continua seria de evenimente anuale dedicate luxului prin organizarea in data de 12 Martie a editiei din anul 2008. Evenimentul va avea loc la Hotelul InterContinental Bucharest la orele 11.30.

Editia din acest an va beneficia de prezenta unor personalitati din lumea afacerilor, in general investitori interesati de diferite segmente ale industriei de lux. Vor participa, de asemenea, cei mai importanti jurnalisti specializati in presa economica precum si reprezentanti ai marcilor de lux deja prezente pe piata romaneasca.

CPP va anunta, cu aceasta ocazie, o serie de oportunitati pentru fiecare segment al industriei de lux: moda, accesorii, hotelarie, SPA, auto, tech, specialized retail, fine wines & spirits.

Vor fi prezentate in premiera:

• proiect hotel categorie 5 stele deluxe si luxury SPA (prezentat de unul din lanturile hoteliere de top la nivel mondial, pe acest segment)

• conceptul organic si gourmet, doua segmente intrate relativ recent in randul categoriilor industriei de lux la nivel mondial

• proiectul GRAND PRIX ONE ROMANIA, realizat de compania South Pacific in colaborare cu CPP

• proiectele de lux dezvoltate de CPP pentru CEFIN Holding

• proiectul LUXURYMAG.ro, primul portal dedicat industriei de lux ce se adreseaza consumatorilor de lux din Romania (prima editie luxurymag.ro va cuprinde review-uri de produse, analize, tendinte, stiri si pictoriale inedite).


Evenimentul este menit a realiza o imagine completa a industriei de lux romanesti, inclusiv perspectivele acesteia. Cu aceasta ocazie, CPP va prezenta si datele unui recent studiu de tip “lifestyle database” cu detalii asupra caracteristicilor segmentului de consumatori de lux din Romania – preferinte, exigente, elemente influentatorii in achizitie, fidelitate brand.

Si editia din acest an se va bucura de prezenta unor speakeri de marca, reprezentanti ai unor segmente cheie ale industriei de lux: auto, parfumerie/cosmetice, moda, hotelarie, bijuterii/ceasuri. Luxury Day este o oportunitate excelenta de interactivitate si netwroking cu reprezentanti ai industriei de lux in special pentru investitori sau antreprenori interesati in a dezvolta o afacere in acest domeniu.

Taxa de participare este de EUR 150 / persoana (plus TVA), echivalentul in RON la cursul BNR din ziua efectuarii platii. Taxa nu se aplica reprezentantilor media.

Despre CPP MANAGEMENT CONSULTANTS LTD

CPP Management Consultants Ltd este singura companie de consultanta central si est europeana specializata in industria de lux. CPP actioneaza ca o interfata intre marile brand-uri de lux internationale si investitori locali privati sau institutionali, interesati in a dezvolta o afacere in acest domeniu. In aproape 4 ani de activitate, CPP a realizat numeroase evenimente de tip corporate dedicate educarii si informarii pietei cu privire la domeniile industriei de lux.

031 4058936
031 4218605
office@cpp-mc.com