WHITE WEEKEND

Locul desfasurarii: GRAND HOTEL REX

Organizator: GRAND HOTEL REX

WHITE WEEKEND

In perioada 22-25 Iulie CPP Luxury Industry Management Consultants Ltd impreuna cu GRAND HOTEL REX organizeaza WHITE WEEKEND, un concept in premiera in Romania care include:

- o prezentare de moda semnata VOZIANOV, cel mai apreciat designer de moda din Europa de Est, ale carui creatii apar in mod frecvent in editiile internationale ale revistei VOGUE

- un concert live cu muzica Jazz al solistei PAULA SELING

- cina festiva de tip fusion pe baza de fructe de mare

Accesul la cele 3 evenimente este strict rezervat clientilor GRAND HOTEL REX care achizitioneaza pachetul WHITE WEEKEND. Tariful este de 650 euro/persoana si include: 3 nopti cazare cu mic dejun, accesul la evenimente precum si cina festiva. Se aplica o reducere de 10% pentru rezervari pana la data de 1 Iulie 2010.

Detalii despre designer: www.vozianov.info


Oliver Petcu

Despre CPP MANAGEMENT CONSULTANTS LTD

CPP LUXURY INDUSTRY MANAGEMENT CONSULTANTS LTD este o companie de consultanta specializata in industria de lux acoperind pietele emergente din Europa Centrala si de Est, Africa de Nord si Orientul Mijlociu.
Clientii directi ai CPP sunt atat brand-urile de lux internationale de renume (independente sau parte din grupuri cat si investitori/antreprenori locali si regionali interesati in a-si dezvolta o afacere in industria de lux, prin francizare, multibrand, dealership sau contracte management. Serviciile de consultanta CPP includ: studii de fezabilitate, strategii de business, analize de piata, business plans, strategii de marketing, business development etc. Aceste servicii nu se adreseaza numai afacerilor de tip start up dar si celor deja existente, pentru acestea din urma asigurand optimizarea si dezvoltarea.

Participare: Intrare libera