Craft Interactive gestioneaza punctul principal al strategiei de digital marketing pentru Oriflame Romania

BUCURESTI - 27 noiembrie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Social, Internet

Live site

Oriflame nu mai are nevoie de prezentari, e unul dintre cele mai apreciate branduri in industria frumusetii din intreaga lume, ofera anual sute de produse cosmetice noi, pastrand dedicatia pentru calitate si gestioneaza una dintre cele mai complexe echipe de vanzari in sistem MLM, la nivel global. Incepand din toamna 2013, Oriflame colaboreaza cu agentia Craft Interactive, implementand strategia de optimizare pentru motoare de cautare.

Oriflame Romania

Oriflame Romania

 Ne bucuram de suportul colegilor de la Craft Interactive in tot acest proces si suntem siguri ca vom avea rezultate excelente pe viitor 

Luiza Editoiu (Oriflame)

De ce?

In 2013 Oriflame se orienteaza si mai mult din punct de vedere uman catre echipa de consultanti si clienti, urmand sloganul ‘Visurile tale - Inspiratia noastra’™, imbunatatind experientele pe care le ofera acestora. Astfel mixul de marketing digital devine tot mai dinamic, consultantii, clientii si fanii au posibilitatea sa interactioneze mult mai mult cu platformele de comunicare Oriflame.

Implicarea agentiei Craft Interactive

Craft Interactive va oferi mentenanta SEO pentru motoare de cautare, sub forma de consultanta cu solicitari tehnice catre echipa de dezvoltare globala. Strategia SEO este aplicata in 3 componente: prezentarea si oportunitatea companiei Oriflame, mecanismul de inregistrare pentru consultantii noi si catalog shop online (platforma pentru comenzi utilizata de consultanti). 

Obiectivul agentiei este imbunatatirea ergonomiei pentru usurinta procesului de navigare, inregistrare si comanda pe site, cresterea prezentei in motoarele de cautare si a traficului obtinut organic. Citeste intregul articol la acest link.

Declaratii

"Primim bucurosi si cu bratele deschise una dintre cele mai provocatoare si dinamice companii din Romania. Fie ca vorbim despre implementarea strategiei pentru motoarele de cautare sau despre social media, Oriflame… e un stup de creativitate. Asteptam aceasta provocare de mult, am acceptat-o fara s-o gandim prea mult si evident ca ne vom da peste cap s-o ducem la capat cu succes." Liviu Florescu (Craft Interactive)

"Desi suntem la inceputul colaborarii si avem in fata un drum lung de parcurs, rezultatele nu au intarziat sa apara. Cresterea vizibilitatii in mediul online, promovarea eficienta a tuturor instrumentelor si proiectelor noastre in randul consultantilor si clientilor nostri, sunt o prioritate pentru noi. Ne bucuram de suportul colegilor de la Craft Interactive in tot acest proces si suntem siguri ca vom avea rezultate excelente pe viitor." Luiza Editoiu (Oriflame)